thanasis b Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 αυτη τη στιγμη για να τριχουν οι μπασες θελει δυνατα χτυπηματα με την πενα ..οποτε μαλλον δεν θα θελει πολυ σηκωμα.. καλως θα το κανω μονος μου και βλεπουμε..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 αυτη τη στιγμη για να τριχουν οι μπασες θελει δυνατα χτυπηματα με την πενα ..οποτε μαλλον δεν θα θελει πολυ σηκωμα.. καλως θα το κανω μονος μου και βλεπουμε..! Εχω μπερδευτει.. Τι τρεμολο εχεις Floyd η Strat? 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Strat λέει ότι έχει. πολυ ευγενικο εκ μερους σου αλλα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος..! το ερωτημα μου ειναι το εξης.. αν σηκωσω το τρεμολο σε στρατ κιθαρα ελαχιστα απο τις δυο βιδες που εχει οστε να μην τριζουν οι χορδες θα υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? Ναι, μπορείς να το σηκώσεις λίγο. Μετά θα χρειαστεί να ρυθμίσεις το intonation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2008 Εχω μπερδευτει.. Τι τρεμολο εχεις Floyd η Strat? strat εχω!!απλα το ειπα σε αυτο το θεμα μιας και μου φανηκε παρεμφερης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SillytheFaggot Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 [[[Oi κιθαρες με floyd rose (αν μιλαμε για το original design και οχι τα locking tremolo οπως lo pro της ibanez κ.λ.π) οπως λεγαμε και σε αλλο thread δεν εχουν individual saddle adjustment (δηλαδη δεν εχει ξεχωριστη ρυθμιση υψους για καθε σελακι του τρεμολο). Κατα συνεπεια το action σου μπορεις να το ρυθμισεις ειτε ανεβαζοντας η κατεβαζονταν τα δυο posts του floyd rose ειτε με ρυθμισεις του truss rod (βεργας) του λαιμου.]]] Παλιο θεμα αλλα ας μην ανοιξω καινουργιο για μια απλη ερωτηση.. Με βαση τα παραπανω..για να χαμηλωσω το υψος της 5ης και 6ης χορδης μπορω απλα να ριξω το υψος απο την μια βιδα του τρεμολο..προφανως θα εχει μια μικρη πλαγια κλιση το τρεμολο.. Το εχω κανει αυτο για να ειμαι ειλικρινης εδω και αρκετο καιρο στην κιθαρα..το υψος εχει ερθει σε ιδανικο σημειο..και φαινεται να δουλευει κανονικα.. υπαρχει ομως περιπτωση μακροχρονιου προβληματος?? Flesh And The Power It Holds... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 Πώς θα κάνεις bend αν ρίξεις μόνο 2 χορδές; Δε θα ακολουθεί την κλίση της ταστιέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SillytheFaggot Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 Δεν με απασχολουν τα bend..δεν κανω πλεον..αλλα μαλλον δεν εγινα αντιληπτος..δεν πειραξα τα ελατηρια στο πισω μερος για να αλλαξω την κληση του τρεμολο ως προς την παραλληλοτητα του με το σωμα..αλλα πειραξα ενα απο τα δυο <<ποτηρακια>> που ρυθμιζονται με μικρο αλενακι..ωστε οι 5η και 6 χορδη να ερθουν πιο κοντα στην ταστιερα.. Ελπιζω να τα εξηγω καπως σωστα.. Flesh And The Power It Holds... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SillytheFaggot Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2014 Με λιγα λογια..ξεχνοντας τα bend υπαρχει περιπτωση καταπονησης ή φθορας του οργανου ή του τρεμολο? Flesh And The Power It Holds... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Όχι. Εγκυκλοπαιδικά πάντως η ιδανική ρύθμιση επιτυγχάνεται με τη γέφυρα παράλληλα στο σώμα. Δεν μιλάω για την κλίση που μπορεί να έχει και που ρυθμίζεται από την τάση των ελλατηρίων αλλά για την κλίση της από μι σε μι. Ελπίζω να έγινα αντιληπτός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SillytheFaggot Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Καταλαβα...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.. :) Flesh And The Power It Holds... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση