crabsody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Nα κρεμασω κουρτινες πανω απο το ρικοφον;;; Θα κανει δουλεια αυτο;; Απο κουρδισμα δεν ξερω πολλα. Το ταμπουρο το εχω αρκετα τσιτωμενο για να εχω καλο rebound. Το κακο ειναι οτι η σουρτινα συντονιζεται με τα τομ και ειναι αρκετα εκνευριστικο. Ισως και αυτος να ειναι ενας λογος των εντονων ενοχλησεων. Απο την αλλη ομως βλεπω οτι και τα πιατινια μου κανουν πολυ θορυβο. Οταν χτυπαω το Ride ακουγεται για κανα λεπτο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Με όσο περισσότερα ηχοαπορροφητικά υλικά γεμίσεις το χώρο, τόσο λιγότερες αντηχήσεις θα έχεις. Ένας καναπές π.χ. θα κάνει σημαντική διαφορά σε ένα χώρο 12 μέτρων. Δεν ξέρω πόσο ρικοφόν έχεις βάλει... ίσως χρειάζεται περισσότερο, ίσως όχι. Αν υπάρχει παράθυρο, μία κουρτίνα - κατά προτίμηση χοντρή - σίγουρα θα βοηθήσει. Όσο για το συντονισμό του ταμπούρου με τα τομ είναι σχεδόν αδύνατο να τον αποφύγεις τελείως, και ούτως ή άλλως είναι κομμάτι του ήχου του σετ. Με κάποια αλλαγή στο κούρδισμα των τομ (συνήθως τα πιο μικρά/ψηλά τομ προκαλούν μεγαλύτερο συντονισμό των χορδών) ή/και του ταμπούρου μπορείς να τον περιορίσεις. Αν τα πιατίνια σου ακούγονται πολύ δυνατά, ίσως θα πρέπει να πάρεις μικρότερα/λεπτότερα για το συγκεκριμένο χώρο. Ένα κομμάτι χαρτοταινία κάτω από το ride θα κόψει αρκετά το κράτημα. Το καλύτερο θα ήταν να βρεις κάποιον με εμπειρία να σε βοηθήσει στο κούρδισμα, στο muffling και στην καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του χώρου, έτσι ώστε να μην ξεκουφαίνεσαι όταν παίζεις. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση