i-dealdreams Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Γεια σας... Λοιπόν παιδιά σας έχω μια ερώτηση...Στο home studio μου έχω την Behringer Xenyx 1202fx την οποία λέω να αντικαταστήσω είτε με την BEHRINGER UB1832FX ή με την BEHRINGER UB2222FX...εσείς ποια προτείνετε (οχι απο άποψη καναλιών-αλλά σχετικά με auxes-eq κτλ.)....Τη κονσόλα θα τη χρησιμοποιήσω για ηχογράφηση... Υ.Γ. μηπως τελικά κάνω λάθος που αγοράζω μια UB αντί για Xenyx;; Thanks.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Μην αλλάξεις την XENYX, είναι πολύ καλύτερη στις προενισχύσεις και στο eq. 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
i-dealdreams Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ ρε audiobox. μάλλον θα κοιτάξω για καμιά μεγαλύτερη Xenyx διότι αυτό που ανέφερες με τους προενισχυτές το εχω ακούσει και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση