djmvp_88 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Γεία σας θα αγωράσω σε λύγω καιρό 2 ηχεία behringer 250 watt rms και ενισχυτή europower 2x750 watt στα 4 Ωm. Θα είθελα να μου πείτε την γνώμη σας και να μου στείλετε απο που μπορώ να βρω πληροφορίες για τα συγγεκριμένα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δεν σε κάλυψε το noizbox? Τα ηχεία κ ο ενισχυτής είναι οκ για αρχή και αναλογά με τα χρηματα που διαθέτεις.Για να ανεβείς κλάση στον ήχο-δυνατότητες θές τα διπλάσια λεφτά. http://www.behringer.com/ Εδώ θα βρείς πληροφορίες κ τεχνικά χαρακτηριστικά. Μεγιά κ καλοάκουστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Γεία σας θα αγωράσω σε λύγω καιρό 2 ηχεία behringer 250 watt rms και ενισχυτή europower 2x750 watt στα 4 Ωm. Θα είθελα να μου πείτε την γνώμη σας και να μου στείλετε απο που μπορώ να βρω πληροφορίες για τα συγγεκριμένα ευχαριστώ Ποσα χρήματα διαθέτεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djmvp_88 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Για τα δύο ηχεια και τον ενισχυτή θα δώσω 800 αλλα μπωρώ να δώσω μέχρι και 2000 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Για τα δύο ηχεια και τον ενισχυτή θα δώσω 800 αλλα μπωρώ να δώσω μέχρι και 2000 euro Σε ρώτησα γιατί εμείς είχαμε πάρει στο θέατρο 2 mackie srm350 τα οποία είναι καταπληκτικά και κοστίζουν κάτω απο 800 το ζευγάρι. Δεν ξέρω ακριβώς τις ανάγκες σου, αλλα πρόβα και μικρό live βγαίνει μια χαρα νομίζω. Ακόμη καλλίτερα με την προσθήκη ενός ή δυο subwoofer. Νομίζω καλλίτερη επιλογή απο behringer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση