Mean Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Led Zeppelin-Whole Lotta Love And so castles made of sand melts into the sea. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Το Super Mario πιάνεται? LooooooooooooooooooooooooooooooL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εμενα του paranoid.... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Δεν θυμαμαι το πρωτο πρωτο, αλλα θυμαμαι το πρωτο που επαιξα μολις πηρα την πρωτη μου Stratocaster. Ηταν το Hotel California... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 smoke on the water (το σόλο,όχι το riff 8) ) Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristosx Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 μιας και είμαι εδώ και χρόνια fun nirvana το smells like teen φυσικά!(αφού βγάλω το θείκό riff!) KURK COBAIN R.I.P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 μιας και είμαι εδώ και χρόνια fun nirvana το smells like teen φυσικά!(αφού βγάλω το θείκό riff!) KURK COBAIN R.I.P Για χρονια φαν τους, μου φαινεται περιεργο να μη ξερεις οτι τον λεγανε Kurt τον ανθρωπο... No οffence :) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sambador Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Autumn leaves (το σολο του miles davis) www.myspace.com/dimitrisdimas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
garrett Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 paranoid k for whom the bell tolls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morrigoth Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Megadeth - She Wolf Ακομη ειναι απο τα αγαπημενα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
traboukos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 IRON MAIDEN - COMO ESTAIS AMIGOS απ' οτι θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση