lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Μετέτρεψα το πολύ γνωστό νανούρισμα (κλασικό κομμάτι για πιάνο είναι - τώρα ποιού μην με ρωτήσετε δεν θυμάμαι) σε τσιφτετελάκι σε ανατολίτικη κλίμακα. Είμαι πραγματικά περύφανος για το αποτέλεσμα! http://www.box.net/shared/ht9v7ijokg Καλή σας ακρόαση. Πείτε και κανένα γλυκολογο, πικροχολιά κάτι! ;D (συγνώμη για το λαθάκι που κάνω στο τέλος - ήταν καλό το take και είπα να το κρατήσω) :D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Πολύ καλό Λάμπρο αλλά δεν πάνε παντού οι καφροκιθάρες. Καλύτερα να έγραφες ένα μπασοκίθαρο αν μπορούσες. Επίσης θα ήθελα έναν πιο καλό ρυθμό από πλευράς ηχητικής ποιότητας και φυσικά πιο έξω. Τι τσιφτετέλι είναι αλλιώς; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Πολύ καλό Λάμπρο αλλά δεν πάνε παντού οι καφροκιθάρες. Όλα καλά τα λές αλλά εδώ θα διαφωνίσουμε. Παντού πάνε οι καφροκιθάρες! ;D Σε ευχαριστώ. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Τωρα τελευταια εχω προβλημα με την t®ellas και δεν μπορω να ειμαι τοσο ενεργος και χανω πολλα επεισοδια. Ηταν ασχετο σαν εισαγωγη. ;D ;D ;D Τωρα για το κομματι, χαραμιζεσαι αγορι μου,στα εχω πει,μπορεις πολυ καλυτερα πραγματα και το ξερεις. Για να περναει η ωρα, καλο ειναι. 8) 8) 8) Τελος, καλοριζικα τα καρμα σου και να τα χαιρεσαι και να τα προσεχεις,να τα εχεις παντα σαν καινουργια. ;D ;D ;D Η αληθεια ειναι οτι λογο του προβληματος,δεν προλαβα να γραψω και ειχα και πολλες αποριες.Ατυχια. Maybe next time - Ritchie Blackmore's Rainbow. Κομματαρααααααα ;) ;) ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Τωρα τελευταια εχω προβλημα με την t®ellas και δεν μπορω να ειμαι τοσο ενεργος και χανω πολλα επεισοδια. Ηταν ασχετο σαν εισαγωγη. ;D ;D ;D Τωρα για το κομματι, χαραμιζεσαι αγορι μου,στα εχω πει,μπορεις πολυ καλυτερα πραγματα και το ξερεις. Για να περναει η ωρα, καλο ειναι. 8) 8) 8) Τελος, καλοριζικα τα καρμα σου και να τα χαιρεσαι και να τα προσεχεις,να τα εχεις παντα σαν καινουργια. ;D ;D ;D Η αληθεια ειναι οτι λογο του προβληματος,δεν προλαβα να γραψω και ειχα και πολλες αποριες.Ατυχια. Maybe next time - Ritchie Blackmore's Rainbow. Κομματαρααααααα ;) ;) ;) Σε ευχαριστώ φίλε Vartani. Εντάξει για να περάσει η ώρα έγινε... Και εγώ τελάς έχω και αντιμετωπίζω και εγώ ένα προβληματάκι τις τελευταίες μέρες. Ενώ φαινομενικά έχω ιντερνετ, κατεβάζω κλπ οι σελίδες αργούν πάρα πολύ να φορτώσουν, φωρτώνουν μισές, ή δεν ανοίγουν καθόλου. Στη σελίδα του router ενώ είχα 1.021 / 11.990 τώρα έχω 1.021 / 8.986 στο dsl up/down. Και σένα τα ίδια κάνει? Γενικώς πάντως είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την τελλάς και θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που έκανε κόλπα η σύνδεση ήταν για να μας κάνουν αναβάθμιση απο 4 σε 12 mbps. Και επειδή βλέπω και διαφημίζουν συνδέσεις μέχρι 24 mbit θα χαρώ πολύ αν αυτά τα κουλά γίνονται για να μας αναβαθμίσουν στα 24! :D :D Περιμένω τις απορίες. Ευχαριστώ για τα κα(ρ)μάρια μου! Είμαι περύφανος γι αυτά! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Πολυ καλο σε βρισκω.Ακου 11,900 ;D ;D ;D Μιλαμε πονεσε το στομαχι μου απο τα γελια.Ακου 11900. Αν σου πω 150kb down τι θα πεις;Μιλαμε για μαυρα χαλια. Πιστευω ομως οτι καποιοι απο δω μεσα με ματιασαν. ;D ;D ;D Τελος παντων, λεω τωρα να σου αφιερωσω ενα τραγουδι του Μητροπανου,δεν θυμαμαι τιτλο.Δωσε βαση. Πεσμουυυυυ, που πουλαν...... καρμιεςςςςς να σου παρω τρεις.......( χορευεται σε βαρυ πενθιμο 9/8 και κατι) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Περιμένω τις απορίες. Οι αποριες δεν ηταν για σενα. >:( >:( >:( Εσυ καλα τα ειπες. ;) ;) ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Συγνώμη εσένα δεν σου το αναβαμίσανε? Σχεδόν 9 μήνες τώρα έχω 12mbps. Αχ τί μου θύμισες τώρα! Το αξέχαστο "καρμαλούλα μια σταλιά 1 επι -3" ;D ;D ;D ;D ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση