ikon Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Συγνώμη ρε παιδιά....αυτά τα δύο sites δεν στέλνουν εκτός αμερικής?.....είναι δυνατόν....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Και βέβαια είναι απο τα κολοσιαια online music strores ΜΟΝΟ το www.music123.com στέλνει εκτός ΗΠΑ :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 A! ωραία, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggsaxman Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Εχε υπ'οψη οτι τα ειδη απο Αμερικη επιβαρυνονται με πολυ υψηλα εξοδα μεταφορας και με εκτελωνισμο.Εγω αγορασα ενα sampler 400$ απο το Ebay και επιπλεον:78$ για αποστολη (ΟΧΙ αεροπορικη!) και 60 euro τελωνειο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 κριμα γιατι το zzound ειχε καλες τιμες απο οτι ειδα :( κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 ¶σε, εγώ πήρα μια κιθάρα απο ebay 600 ευρώ και έδωσα και 300 για να την πάρω απο το τελωνείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Μήπως την εκτελωνίστρια την έλεγαν Κουλούρη;... :x Βασικός κανόνας: όταν εισάγεις μόνος σου κιθάρα στην Ελλάδα εκτελωνίζεις ο ίδιος ή εξουσιοδοτείς κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Η προαναφερθείσα "κυρία" μου ζητούσε πάντα τα διπλά απ'ό,τι ήξερα πως έπρεπε να πληρώσω για τις κιθάρες που έφερνα από Αμερική. Φυσικά, έκανα μόνος μου τον εκτελωνισμό, αλλά μετά την πρώτη φορά, όταν με ειδοποιούσαν ότι το δέμα έφτασε, ζητούσα πάντα να μου πουν πόσα "έπρεπε" να πληρώσω, για να 'χω να λέω και να τους κάνω ρεζίλι!... :twisted: ikon, ~140 έπρεπε να πληρώσεις τελωνείο. :wink: url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Όχι δεν τη ξέρω τη μαντάμ... τέλος πάντων, έχω ξεψαρώσει τώρα, άμα μου ξανατύχει κάτι τέτοιο θα πέσει πολύ....γέλιο. πάντως όταν έκανα τις συννενοήσεις με τον τύπο απο τον οποίο την αγόρασα, κανονίσαμε να βάλουμε κάποιου είδους ασφάλεια....ίσως γι'αυτό να ήταν τόσα πολλά... ¶κη σήμερα παρείγγειλα το kontakt 2. γιούχου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2005 Καλόπαιχτο! Περιμένω εντυπώσεις, κυρίως για το library, καθώς από δυνατότητες το 1.5 μου αρκεί. url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση