Προς το περιεχόμενο

Studio Equipment, συμπληρώστε τη λίστα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να βρήκα ένα καλό άρθρο που θα μπορούσε να φτιαχτεί σε συνεργασία διαφώρων που ξέρουν (πχ nicodemos, sf κ.α.), που να έχει σχέσει με το ποιους κανόνες θα πρέπει να ακολουθούμε. ώστε ο χώρος μας κατά το δυνατόν να πληρεί τα στάνταρντ για σωστές δουλείες (ακουστική, τοποθέτηση μονιτορ και διάφορα παρόμοια), ώστε να μην ψάχνουμε διαρκώς δεξιά και αριστερά και να μην ρωτάμε συνεχώς παρόμοια πράματα

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

nikodemos....respect!!!  :)

Όντως έχουν ρυθμίσεις τα monitor της TASCAM (για την ακρίβεια, τα VL-X5), αλλά φαίνεται πως λίγη δουλεία κάνουν.

Θεωρούσα, πως το low cut φίλτρο στα 500 Hz που έχει, χρησιμευε σε περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ενα sub.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι λόγω των διαστάσεων του δωματίου (σχεδόν κύβος) δύσκολα μαζεύεται  το πρόβλημα με τις χαμηλές συχνότητες.

Για την ώρα, τα ηχοαποοροφητικά της Auralex τα έχω τοποθετήσει έχοντας κατά νου την διάταξη LEDE (live end-dead end)

Να πω την αλήθεια, στο σημείο που δεν έχω cold spots των χαμηλών είναι στον τοιχο πίσω από την πλάτη μου και πιο ισορροπημένες χαμηλές συχνοτητες.

Στη θέση ακρόασης έχω αισθητή μείωση τα χαμηλά από τα 100hz και κάτω!!

Οπότε με βλέπω να κολλάω το αυτί μου στον τοίχο και να μιξάρω!  :P

Συνεχίζω με αποροια στο must θέμα που συζητάτε...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=158312.60

Φιλικά

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου