WINLOWOO Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 μποριτε να μου πιτε ευκολα σολο στιν κιθαρα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δοκίμασε Smells like teen spirit απο Nirvana Californication από rhcp πιο εύκολα δε γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δοκίμασε Smells like teen spirit απο Nirvana Californication από rhcp πιο εύκολα δε γίνεται Χαχα!!! ;D ;D Ρε συ και εγώ αυτά τα δύο θα του έλεγα!!! ;D ;) Αν μας πεις και τι μουσική περίπου παίζεις πιστεύω μπορούμε να σου βρούμε και περισσότερο ταιριαστά στο στυλ σου αν αυτά δεν σου κάνουν. ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 παιζω μεταλ και ροκ τα σολο που εχω μαθει ειναι : smells like a teen spirit , nothing else matters , paranoid kai we're not gona take it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Αν σου αρέσουν οι RHCP και το Dani California έχει πολύ ωραίο σολο και εύκολο. Τώρα από μεταλ...δεν έχω ιδέα!!! ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 "Wonderful tonight" απο Κλαφτον :-)))))))))) τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δοκιμασε και το solo του iron man. Ειναι πιο δυσκολο απο του paranoid αλλα αμα το ξεκινησεις σε χαμηλο tempo θα βγει σιγα σιγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Γεια πάλεψε λίγο το σόλο στην αρχή του Fade to Black των Metallca, και μετά προσπάθησε να το βγάλεις όλο το κομμάτι μέχρι το τέλος του. Όταν καταφέρεις να το παίξεις όλο, θα έχεις ανεβει επίπεδο. Γενικά, όλα τα σολο στα τραγούδια των Metallica. Αν λυθεί το χέρι σου με τα σολακια του Κirk, θα δείς ότι τότε θα έχεις καταφέρει πολλά! Φιλικά ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 απο in flames τα σολα στο cloud connected [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 nirvana - about a girl :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση