manosx Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Ένα κομματάκι made by ManosX για να γουστάρετε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Αφιερωμένο στους noizers Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε. :) Καλή ακρόαση. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Καλη σαν ιδεα, αλλα κατι δεν παει καλα με το timing. Αμα το φτιαξεις θα ακουστει πολυ καλυτερα τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Ωραίος! Πολύ καλή σύνθεση(ίσως όντως με το timing να έχεις ένα θέμα) αλλά κατά τα άλλα πολύ καλό. Άκουσα και τα άλλα κομμάτια σου στο MySpace τα οποία μου άρεσαν. Μπράβο! Μπορείς να ακούσεις και δικά μου κομμάτια στο www.myspace.com/elenisband Έχω και εγώ καταχώρηση εδώ στο noiz και στα clips αν θες μπες... Bill The Emperor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση