jonisp1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 α και άλλη ερώτηση γιατί στην σελίδα της ibanez δείχνει την κιθάρα με άλλους μαγνήτες ενώ στα διάφορα e-shop με άλλους??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 :'( :'( :'( :'( :'( :'( που στε βρε ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 α και άλλη ερώτηση γιατί στην σελίδα της ibanez δείχνει την κιθάρα με άλλους μαγνήτες ενώ στα διάφορα e-shop με άλλους??? ??? ??? ??? ???Δε νομίζω να ισχύει αυτό φίλε jonisp1...μήπως κάνεις κάποιο λάθος; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 έτσι μου φενετε εάν δεν βαριέσαι ρίξε μια μάτια στο κατάστημα μπορείς να πλήρωσης με paypal η με χρεωστική όχι πιστωτική χρεωστική??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 ? ??? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 παιδιά απαντήστε τουλάχιστον σε 2 θέματα που είναι σημαντικά............1. για την πιστωτική πρέπει να γράψω στοιχειά που υπάρχουν πάνω στην Κάρτα η χρειάζεται και το pin γιατί το έχω ξεχάσει και 2. τα στοιχειά πως τα γράφω Γιαννης ή Giannhs π.χ ???? απαντήστε για να κάνω την παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Βρε Γιάννη... :) Η κάρτα πάνω τι γράφει? Έτσι γράφτο. Αν η κάρτα σου είαι στα ελληνικά γράψε "Giannis" Που κολλάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 οχι εννοώ για διεύθυνση και τέτοια......... sorry ρε παιδιά που σας παιδεύω άλλα πότε δν έχω χρησιμοποίηση πιστωτική ούτε έχω κάνει αγορές από εξωτερικό :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Γραψτα με greeklish (ώστε να τα πάρει το σύστημα) και με τρόπο ώστε να τα καταλαβαίνει ο Ελληνας courier/ταχυδρόμος που θα στα φέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 a ok men tnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση