Dep0n Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Παρακαλώ όσοι γνωρίζεται μουσικά καταστήματα να μου δώσετε links ωστε να δώ κανένα rack της προκοπής!Απο Thomann δεν έμεινα ευχαριστημενος :( Θα ήθελα κάτι σαν και αυτό (nikel όχι μαύρο χρώμα) http://www.thomann.de/gr/gibraltar_grs350c.htm αλλά θέλω να έχει πόδια στις άκρες των προεκτάσεων! Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Έχω το pearl DR501 με πόδια στα άκρα και έμεινε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Απλά είναι οι μπάρες τετράγωνης διατομής και τα clamp που πέρνει είναι μόνο της pearl. Αξίζει πάντως εκτός και αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά. Εαν είσαι Αθήνα δες το στο Drumstore. Aν ο thomann δεν σου κάνει δοκίμασε musicstore.de αν και η εξυπηρέτηση είναι κατά τη γνώμη μου χειρότερη και οι τιμές ίδιες. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Δεν μένω Αθήνα φίλε μου! :( Αυτό δεν μου άρεσε σε αυτό το rack,το τετραγώνισμα που έχει! Αν ήταν όπως το Gibraltar που έδειξα πιο πάνω,θα το είχα πάρει με κλειστά μάτια! Θέλώ να βάλω TD 12 επάνω!3 Τομ κ ένα βαθύ + 3-4 πιάτα! Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Μήπως έχει ο: http://www.gabrieldrums.com/greek/index.htm ; Νομίζω πως εκεί θα βρεις άκρη. Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Aυτος εχει gabriel hardware πεταλια, βασεις, ρακ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Αυτό δεν μου άρεσε σε αυτό το rack,το τετραγώνισμα που έχει! Αυτό είναι και το πλεονέκτημα αυτού του rack όμως. Δεν γλιστράνε τα clamp όπως στα gibraltar π.χ. ;) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2008 Euxaristw paidia...!Phra telika to rack pou exei h td12! :) Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skylodramer Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2008 εγω προτινω το gibratar με κλιστα ματια και μπορεις να το βρεις σε οτι διασταση θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση