Προς το περιεχόμενο

Guitar usb cable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά κάρτα ήχου είναι, έχει τσιπάκια κανονικά, αναγνωρίζεται από τα windows απευθείας... αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το ακούω. Εντάξει αν παίξει δε θα έχει λογική να ηχογραφήσει κανείς από αυτό, αλλά θα έχει πλάκα να υπάρχει παντα μέσα στη θήκη της κιθάρας ένα τέτοιο που να πάιζει σε όλα τα pc χωρίς εξωτερικούς drivers κι εγκαταστάσεις. Μάλλον μόνο εγώ το έχω...  ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδιά κάρτα ήχου είναι, έχει τσιπάκια κανονικά, αναγνωρίζεται από τα windows απευθείας... αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το ακούω. Εντάξει αν παίξει δε θα έχει λογική να ηχογραφήσει κανείς από αυτό, αλλά θα έχει πλάκα να υπάρχει παντα μέσα στη θήκη της κιθάρας ένα τέτοιο που να πάιζει σε όλα τα pc χωρίς εξωτερικούς drivers κι εγκαταστάσεις. Μάλλον μόνο εγώ το έχω...  ???

Απο το control panel των windows στις επιλογες για τον ηχο αλλαξες στην επιλογη για default audio device την καρτα ηχου του υπολογιστη σου με αυτη που εχει το καλωδιο σου;

Παιξε αν ειναι τοτε με τις ρυθμισεις στα windows μπας και καταφερεις τιποτε,εκτος αν ειναι χαλασμενο το καλωδιο ή απλα να ειναι "περιεργο" και να σου κανει διαφορα (που δεν αποκλειεται) οποτε εισαι γκαντεμης!Εγω να δεις τι ειχα τραβηξει με κατι καλωδια χαλασμενα midi to usb...

Στην διαχείρηση συσκευών στα βγάζει όλα οκ;

Χωρίς κίτρινα ερωτηματικά κλπ;

Δοκίμασες να το βάλεις σε άλλη θύρα usb;

Μήπως έχεις παλιό υπολογιστή με usb 1.1 και δεν ειναι συμβατό;

Μήπως φταίει η ζέστη;

Ο ανάδρομος Ερμής;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Στην διαχείρηση συσκευών στα βγάζει όλα οκ;

Χωρίς κίτρινα ερωτηματικά κλπ;

Δοκίμασες να το βάλεις σε άλλη θύρα usb;

Μήπως έχεις παλιό υπολογιστή με usb 1.1 και δεν ειναι συμβατό;

Όλα αυτά είναι δοκιμασμένα!

Μήπως φταίει η ζέστη;

Ο ανάδρομος Ερμής;

Παίζει! Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο...

Πιστεύω ότι η λαδιά παίζεται στο ότι είναι μόνο input. Δεν έχει έξοδο δηλαδή και πρέπει να παίξει μέσω άλλης κάρτας ήχου.

Είπες ότι χρησιμοποίησες το asio4all. πού το εφάρμοσες όμως? Στο ανταπτοράκι ή στην κάρτα ήχου του υπολογιστή?

Αλήθεια τί κάρτα ήχου έχεις? Μήπως δεν είναι συμβατή? Μήπως στις επιλογές ήχου πρέπει να το επιλέξεις μόνο σαν input και output την κάρτα ήχου?

Πως να ακουσεις τιποτα, εφοσον δεν εχει output η "καρτα ηχου" που πηρες ?

Το cubase χρησιμοποιει μονο μια καρτα, οποτε σε περιπτωση που επιλεξεις αυτην δεν εχεις "Monitoring".

Χρησιμοποιησε προγραμματα που μπορουν να διαχειριστουν πολλες καρτες , ετσι ωστε να δινεις input απο αυτο και output απο την κανονικη καρτα ηχου σου.

Π.χ. με το Sonar θα εισαι OK. 

Είπες ότι χρησιμοποίησες το asio4all. πού το εφάρμοσες όμως? Στο ανταπτοράκι ή στην κάρτα ήχου του υπολογιστή?

Αλήθεια τί κάρτα ήχου έχεις? Μήπως δεν είναι συμβατή? Μήπως στις επιλογές ήχου πρέπει να το επιλέξεις μόνο σαν input και output την κάρτα ήχου?

Στον Asio4All έχω προεπιλεγμένη συσκευή το adaptorάκι, η κάρτα ήχου έχει δικούς της asio drivers, είναι η mackie onyx satellite. Μπορεί να έχει να κάνει με αυτό που λέει ο φίλος:

Το cubase χρησιμοποιει μονο μια καρτα, οποτε σε περιπτωση που επιλεξεις αυτην δεν εχεις "Monitoring".

Όμως ακριβώς το ίδιο κάνει και σε standalone vst όπως το guitar rig. Σε sonar δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.

To output δεν είναι το usb μέρος και το input το καρφί;

Φίλε Μπούκα, δε νομίζω να λειτουργεί έτσι (μπορεί να κάνω και λάθος). Το usb απλά παίζει το ρόλο analog to digital converter από το καρφί στο pc φαντάζομαι...

Θα ξανακάνω δοκιμές και σε άλλο πρόγραμμα και σε hackintosh να δω τι παίζει και θα σας πω...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου