Giwrgos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 καλισπερα! θα ήθελα να μάθω τραγούδια ή καλύτερα μάλλον στιγμές ιδονής,σήκομα τρίχας και ρήγους που νιώσατε κάποτε ακούγοντας μουσική.Ενα συναισθημα που μου συμβένει πολύ σπάνια και δεν ξέρω πως να το χαρακτιρίσω.(μουσικοσινεσθηματικός οργασμός).απο κάθε ειδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Ωραία ιδέα για post. Είναι πάρα πολλά τα τραγούδια που έχουν κάνει την τρίχα να σηκωθεί... Ένα από τα πρώτα που θυμάμαι από πολύ πιτσιρικάς ήταν όταν έπαιζε ο αδερφός μου στην ακουστική του ένα cover του "Simple Man" από Lynyrd Skynyrd. Υ.Γ. Αμάν βρε φιλαράκο. Είσαι κι εσύ παιδί των greeklish μου φαίνεται. Αυτά τα χρησιμοποιούσαμε εμείς στα 80ς και 90ς όταν δεν υπήρχε πλήρης υποστήριξη ελληνικών. Κρίμα εν έτη 2000+ που τα έχουμε όλα στο πιάτο να μην προσέχουμε την ορθογραφία. Ούτε μια "Καλησπέρα" γραμμένη σωστά ? Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος απλά στο τέλος τα νέα παιδιά θα ξεχάσουν να γράφουν....Πάντα φιλικά. Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Ξέρετε τι λέει ο Πανούσης για τις σηκωμένες τρίχες, έτσι; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 ναι η αλήθεια είναι πως ήθελα να πω ένα συγνώμη για την ορθογραφία αλλά είμαι από το κινητό μου μέσα στο φόρουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Μάλλον γι' αυτό μου σηκώθηκε(η τρίχα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Έπαθα ένα "σήκωμα" (τρίχας :P) όταν άκουσα το whispering a prayer του Vai... Απίστευτο τραγούδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Για αυτές τις μικρές στιγμές είμαστε όλοι εθισμένοι. Και είναι πολλές δόξα τω Θεώ (δοτική ;) ) Για την αλλαγή τέμπο στην εισαγωγή του σόλο στο Free Bird στο live των Skynyrd (μιας και αναφέρθηκαν πιο πάνω) Για την εισαγωγή στο Irish Tour του Rory (ο οποίος είναι "υπεύθυνος" για πολλές τέτοιες στιγμές) Για το Ol'55 του Waits Για την κραυγή "How does it feel" του Dylan (άλλος μεγάλος υπεύθυνος) στο Like a rolling stone με το hammond του Kooper να επιμένει από πίσω. Για τον τυπάκο που ούρλιαξε "πάμε για τα παιδιά εκεί κάτω" και ξεχύθηκε με ένα μανιασμένο σόλο σε κάποια μικροσυναυλία κάπου στου Παπάγου εννοώντας τους καμια 15αρια ξέμπαρκους που ήμασταν από κάτω. Για την πρώτη φορά που άκουσα στα 16 μου σε live να ακούγεται το μπάσο μου από τον ενισχυτή από πίσω μου. Για, για, για ....... ατέλειωτη η λίστα και τα παραπάνω μόνο ψήγμα Τελευταίος υπεύθυνος, η ΜΕΓΑΛΗ εκτέλεση του Otis Spann του "Ain't nobody's business if I do" που είδα στο Youtube. A must see. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kouk Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 ποπο ποση ωρα εκανες να το σκευτεις αυτο ρε γιωργο??? τελσπα για να πω και γω αυτη την ανατριχιλα την ενιωσα και τη νιωθω στο nothing else matters http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Μεγιστη ανατριχιλα η εισαγωγη του "Ecstasy Of Gold" στις συναυλιες Metallica To επαθα και στην πρωτη το '93 και στη δευτερη το "99 Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Οταν καθαρίζω το κιθαρόνι με pronto ιδονίζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση