lambrosgg Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Τόσα ξέρεις... τόσα καταλαβαίνεις. εχμ.... Αστειευόμουνα... Γι αυτό και το ------> ;) :D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Τωρα το ειδα και αυτο. Το -1 στο καρμα μου. Το γιατι, μπορει να μου πει καποιος; Εμμονη με αυτο το καρμα μου. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 λιγο πιο καλή εκφραση εκτως τον εικονιδίων?Παίζει παρεξήγα ναούμ οταν μου δείχνεις απο μια στρόγγυλη μαλακίτσα τι θές να μου πεις. Επίσης στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν σε γνωρίζει το φόρουμ ώς "αστειάτορα" λαμπροτζήτζε.Προσπάθησε διαφορετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ!! ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΟΤΑΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ ΟΠΟΥ KAI NA ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ!!! Ανέμων και υδάτων ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 λιγο πιο καλή εκφραση εκτως τον εικονιδίων?Παίζει παρεξήγα ναούμ οταν μου δείχνεις απο μια στρόγγυλη μαλακίτσα τι θές να μου πεις. Επίσης στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν σε γνωρίζει το φόρουμ ώς "αστειάτορα" λαμπροτζήτζε.Προσπάθησε διαφορετικά Επειδή ακριβώς στ γραπτό λόγο ο άλλος δεν μας βλέπει έτσι ώστε να καταλάβει αν αστειευόμαστε ή όχι απο τους μορφασμούς του προσώπου μας ή απο τον τόνο της φωνής, επινοήθηκαν οι συμπαθέστατες "στρογγυλές μαλακίτσες" (η αλλιώς smilies) για να δείχνουν στον άλλο τα συναισθήματα μας ή και τον τόνο της φωνής μας. Έτσι λοιπόν: :) = Είμαι χαρούμενος ;) = Κλείνω το μάτι :D = Αστειεύομαι ;D = Λιώνω στο γέλιο >:( = θύμωσα :( = Στεναχωριέμαι :o = Εξεπλάγην 8) = Cool! ??? = Απορία ::) = Δεν πολυκατάλαβα/δεν μας τα λες καλά :P = Σε κοιροιδεύω/ειρωνεύομαι :-[ = Ντρέπομαι :-X = Δεν έχω τι να πώ :-\ = (Δεν το πιάνω αυτό) :-* = Φιλάκια :'( = Κλαίω Εγώ με το συνδιασμό :D ;) θέλησα να δείξω ότι αστειεύομαι, αλλα έκλεισα και το μάτι για να πιάσει το αστείο. Αν δεν τα καταλαβαίνετε ορισμένοι τα smilies καταργήστε τα. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Cool down 8)!!Ακόμα δεν άρχισαν οι ζέστες και τα αίματα βράζουν!Μη τα βάζετε όλοι με το λάμπρο,εχεί ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται και μέσα από τα clip του και μέσα από τα λεγόμενα του...η τον καταλαβαίνεις η τον προσπερνάς...(σα τη μοντέρνα τέχνη ένα πράγμα :P) http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Λάμπρο και Βαρτάνη, η σχέση σας είναι πλέον καρμική... :P :P Ανέμων και υδάτων ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Νταξ κανε μου μαθημα επεξήγησης συμβόλων λάμπρε.Σου το λέω σεμνά κ όμορφα οτι δεν το χεις κι ας βάλεις 500 αρκούδια να γελάνε. Τώρα το χεις?Αν το θες το αστειο φτιάξε ενα καινούργιο χαρακτήρα εδώ.Δεν θελω απάντηση σ'αυτό το πόστ.Μάλλον δεν θέλω άλλη εξυπνάδα κρητικιά χωρίς λόγο.Κατάλαβε με καποιες φορές ίσως όπως σε νιώθω οταν είσαι γαμάτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Νταξ κανε μου μαθημα επεξήγησης συμβόλων λάμπρε.Σου το λέω σεμνά κ όμορφα οτι δεν το χεις κι ας βάλεις 500 αρκούδια να γελάνε. Τώρα το χεις?Αν το θες το αστειο φτιάξε ενα καινούργιο χαρακτήρα εδώ.Δεν θελω απάντηση σ'αυτό το πόστ.Μάλλον δεν θέλω άλλη εξυπνάδα κρητικιά χωρίς λόγο.Κατάλαβε με καποιες φορές ίσως όπως σε νιώθω οταν είσαι γαμάτος. Δεν σε πιάνω και γι αυτό δεν απαντώ. Η επεξήγηση δεν έγινε για σένα. Για yameth και spy έγινε. Προφανώς εγώ που δν είμαι αστειάτορας πρέπει να βάζω χαμόγελα για να αντιλαμβάνεστε πότε κάνω πλάκα ή όχι. Ο spy όμως που είναι γνωστός αστείος, μπορεί να κάνει ¨αστεία¨κοροιδεύοντας εμένα χωρίς smilies και εγώ να τα καταλαβαίνω χωρίς να χρησιμοποιήσει φάτσες. Για τιμωρία που δεν κατάλαβα -4 το κάρμα. Yameth θα στο πώ: καντο -15 δεν με ενδιαφέρει. Δικό σου είναι το μαγαζί, δικό σου και το κάρμα μου. Δεν περιμένω απο σένα να με βαθμολογήσεις για να νιώσω καλύτερα/χειρότερα και να "συμμορφωθώ" Ανέμων και υδάτων ίσως; Δεν νομίζω... Έχει κλιπάκι μέσα. Εκτός αν το χωρίσετε. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2008 Τάδε έφη Vartanis: Παραβλεπεις το γεγονος, οτι ο trigga μου κανει χαβαλε, λεγοντας για το σαξοφωνο, παραβλεπεις τα κιτρινα χαμογελα που βαζω εγω στην απαντηση μου και ερχεσαι και μου τα χωνεις. Τάδε έφη Lambrosgg: Επειδή ακριβώς στ γραπτό λόγο ο άλλος δεν μας βλέπει έτσι ώστε να καταλάβει αν αστειευόμαστε ή όχι απο τους μορφασμούς του προσώπου μας ή απο τον τόνο της φωνής, επινοήθηκαν οι συμπαθέστατες "στρογγυλές μαλακίτσες" (η αλλιώς smilies) για να δείχνουν στον άλλο τα συναισθήματα μας ή και τον τόνο της φωνής μας. Ορίστε μερικές ... πλακίτσες: @trigga και εγω σ'αγαπω και σου ευχομαι καποτε να μαθεις να παιζεις και κιθαρα ;D ;D ;D, αν και χλωμο το βλεπω(χα χα χα) Αν του παιζεις,οπως τις τζαζιες σου.........πικρα. ;D ;D ;D Για ψαξτω λιγο προς κομμωτρια,γαζωτρια,χορευτρια κ.λ.π. γιατι σαν μουσικος .....δεν το βλεπω. ;D ;D ;D Ας κάνω κι εγώ μία, τώρα που μου μάθατε το ρόλο και τη σωστή χρήση των smileys: Vartanis & Lambrogg το κομμάτι που φτιάξατε είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια... ;D ;D ;) :D :) 8) :P :P :D ;) :) ;) :D ;D :-* :-* :-* :-* ;D ;D :D :D ;) ;) :) :) Το καταλάβατε ότι αστειεύομαι έτσι; ;D ;D :D :D 8) 8) :-* :-* ;) :) :D :) ;) :D ;D :D ;) :) 8) ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;) :) :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση