tassos1978 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Εμένα μου αρέσει πάντως! Είναι πολύ αξιόλογο για τα λεφτά του πάντα... https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 το R3 μπορεί να έχει καλύτερα πλήκτρα αλλά δεν το κόβω να έχει τόσο καλούς ήχους όπως το microkorg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Το R3 από ότι ξέρω έχει μηχανή radias και όχι triton όπως το microx. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Άλλο Microkorg και άλλο ΜιcroX. Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 ποιό από τα 2 πιστεύετε ότι μπορεί να είναι καλύτερο? microkorg or R3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Πο πο kilon αποχωρείς με 666 μηνύματα? Αυτό δεν είναι καθόλου ...χριστιανικό! Από τις ελάχιστες γυναίκες στο noiz και τολμάς να μιλάς για τα 666 posts όταν εσύ έχεις 69; Διαολεμένο!!!! ;D Σχετικά με τα synths που συζητάτε είναι όλα θέμα αισθητικής του χρήστη! Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο! Είναι το τί θέλει ο καθένας! Εγώ προσωπικά το microkorg το λατρεύω και μην ξεγελιέστε από τα presets! Έχει πάρα πολλές δυνατότητες! Κατα τ' άλλα το μικρό τους μέγεθος και βάρος πραγματικά για μένα είναι μεγάλο υπερ! Τα πληκτράκια του συνηθίζονται! Το άλλο KORG δεν το χω ακούσει, αλλά βρήκα λόγο να βολτάρω από το Bon Studio... www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 αν πας πες μου εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Έχω παίξει και με τα δυο. Αληθεύει κατά ένα βαθμό πως το R3 είναι μια ανώτερη έκδοση του Microkorg, αλλά το Microkorg είναι πιο "οld school" αν με καταλαβαίνετε... πιο παλιομοδίτικο στο layout, πιο compact, πιο δύσχρηστο αλλά με κατά τι ωραιότερους ήχους (έτσι νόμισα). Στο R3 με ενθουσίασε το layout, και ειδικά οι μικροί πίνακες που έγραφαν πάνω από τους περιστροφικούς διακόπτες την παράμετρο που αυτοί αλλάζουν στο εκάστοτε preset, πχ ένας διακόπτης σε ένα preset μπορεί να αλλάζει το cutoff και σε ένα άλλο το attack. Θαυμάσιο και το ότι οι περιστροφικοί διακόπτες σου δείχνουν με leds πού βρίσκονται (όπως πχ. και στο Moog Little Phatty), χωρίς να χρειάζεται να μαντεύεις ποια τιμή αποκτά το καθένα όταν αλλάζεις preset και χωρίς απότομα "πηδήματα" όταν τα πειράζεις. Γενικά σε διευκολύνει να ασχοληθείς με την σύνθεση ήχων και έχει αρκετές δυνατότητες, αλλά για κάποιον απροσδιόριστο λόγο όμως δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ήχοι του... μου φάνηκαν κάπως "λίγοι", ειδικά μπροστά στο πολύ καλό Micro X. Για το Microkorg δεν τα ξαναγράφω, κάπου βρίσκονται σε παλιότερα ποστ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 όταν λές <<λίγοι>> τι εννοείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 "Λίγοι" σε όγκο, όχι σε πλήθος... εκτός κι αν πρόκειται απλά περί κακών presets. Αλλά από την άλλη το περιεργάστηκα και του σκάλισα τις παραμέτρους, δεν τριγύρισα μόνο στα ετοιματζίδικα! Αυτή ήταν η εντύπωσή μου πάντως. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση