ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Ψηφίζω το 3! 8) Ποιος πρωτοτύπησε; Το 5; χιχιχιχιχιχι!!! Την πρωτοτυπία την βλέπω στο 3ο γκρουπ! Ή μήπως πολλά βλεπω; :-X (σ.σ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ JAZZ-O-ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΩΝ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ 2!!! παίζουν Jazz! Eίναι σατανιστές!!!) 17-1, μια χτένα για τον μουστάκια και ένα παγωτό πύρκαυλο στον FatalK... ;D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Aδικούμαι μεσα σε αυτη την ομαδα,λογω elavd. Ξερω κόσμο απο τον χωρο του μοντελινγκ κ των τεχνων γενικοτερα, που πιστευει στο παιξιμο μου (με τη θρησκευτικη εννοια) ,αλλα δισταζει να ψηφισει λογω κακου ιντρο. Μπλα μπλα μπλα, γουφ γουφ γουφ, τσιου τσιου τσιου... PATHETIC... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Δυσκολεύτηκα πολύ να επιλέξω μεταξύ των πρώτων τριών, αλλά το tatoo "blue" που χω στο στήθος μου φωνάζει να ψηφίσω το νο.3. ;D 18-1, ενα σαραγλί για τον μουστάκια και ενα τομιγκαν για τον gangster... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Δεν ειμαι ο μουσικος που εχεις συνηθισει, εχω μια πρασινη, για καθε αρμονική σου λύση. Έχει τη μέθοδο του προκρούστη φέρνει στα μετρα του τον κάθε Φοίβο(Feevo)-λούστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Εγώ σας τα είχα πει για την γλοιώδη έχιδνα της παρακμής που ακούει στο ψευδώνυμο "blue". Τώρα που με δόλια μέσα έγινε gay keeper, τα πράγματα είναι σκούρα, πρέπει να χτυπήσουμε προτού γίνει κάτι χειρότερο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Εγώ ψήφισα G1 για τον less40 και για τις αισθησιακές στιγμές που έζησα με υπόκρουση το πρώτο σόλο. :P Το ηχογράφησα με την καινούρια μου LP, βρώμα από τον champion 600 (μπορεί και λίγο brit boost) και κολλητό σατέν ξεκούμπωτο πουκάμισο. Η πένα μου είχε και λίγο στατικό ηλεκτρισμό από το μουστάκι του blue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 17-1, μια χτένα για τον μουστάκια και ένα παγωτό πύρκαυλο στον FatalK... ;D XAXAXAXAXA!!! ;D Είσαι θεός τέρμα... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Μπράβο, πολύ καλή προσπάθεια από όλους. Θα γίνουν κι άλλα κλιπάκια να στείλουμε κι όσοι ξεμείναμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 πωπω... :o θα πρεπει να παιξουμε "μπαραζ" με το G4 για να μην "πεσουμε κατηγορια"... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 εγω δεν ψήφισα ακόμα γιατι περίμενα μια τέτοια περίπτωση.Μπόρείς να σκεφτείς ανθρώπινα πως θα με πείσεις να σε βοηθήσω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις