trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Φεύγω σήμερα για να κάνω την μίξη, ελπίζω το βραδάκι να είναι έτοιμα ;) We want the stuff ναούμ.Ανυπομουνάω ο κρητσικός παξίμαδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Ηιαρ γουη αρ Mε την σειρά που εμφανίζονται: Group 1 - Harilatron - TGL - Nikoskor41274 - Less40 - Playloud - Kwstas79 Group 2 - Longshadow - Aligator - Trigga - Takis - Bluezlick - Seawave Group 3 - Elavd - Frunobulax - Joker - Fenderiarhs - Blue - Fleamail Group 4 - Kramer8 - Bloody Sunday - Punksnotdead - Matawan - Nicolasath72 - Kotsadoros Group 5 - Alderbody - Marathon - Spimav - Marooned - Yameth - Mscmkr http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Playloud είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος! Και για όσους απορούν: kwstas79's magick fingers -> Harley Benton (heavy) pick -> Epiphone Thunderbird bass (bridge pickup) -> DOD FX17 -> Behringer BLE100 -> Behringer BOD100 -> DigiTech RP80 -> Behringer Ultra-G (4x12" on) -> LIVE! 1024 -> Tα αυτιά σας! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Καλα,ολα ειναι πολυ ξεχωριστα και πολυ καλες προσπαθειες αλλα του spimav ειναι το κατι αλλο!! Μερακλωσα ναουυυυυυυυυμ!! Ευγε μαγκες! Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΡΗ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Λαμπρά! Κατ'αρχήν να ευχαριστήσουμε τον Flea για τον κόπο του και για την προθυμία του. Μερικά πραγματάκια να σημειώσω στα ψιλά γράμματα... 1) Καλά έλεγα εγώ να παίξω φλάουτο, βλέπετε τι κοτσάνες παίζω... τι θέλω και μπλέκω με κιθαρίστες... μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν ξαναάκουσα το κατόρθωμά μου. >:( 2) Οι κοτσάνες μου ακούγονται 2x κοτσάνες γιατί το μέρος μου δεν πασπατεύτηκε λίγο σε compression και loudness (το ακούω αισθητά πιο αδύναμο από τα άλλα). 3) Οι ίδιες κοτσάνες ακούγονται 3x κοτσάνες γιατί λόγω της ιδέας της "μη ομοιογένειας" μπήκα ανάμεσα σε πολύ εφφετζίδικα παιξίματα. Ωραία εμπειρία πάντως, αν και δεν θα το ξανάκανα με κιθάρα, not in a million years... A, και τον υπέρτατο σεβασμό μου στον spimav!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 2) Οι κοτσάνες μου ακούγονται 2x κοτσάνες γιατί το μέρος μου δεν πασπατεύτηκε λίγο σε compression και loudness (το ακούω αισθητά πιο αδύναμο από τα άλλα). Όλοι πήραν λίγο compressor, απλά με το δικό σου είχα λίγο πρόβλημα με την μετατροπή από 48.000 σε 44.000 μου έβγαλε πολύ φύσημα. Και με το εφέ που έχεις βάλει η ένταση που μπορούσε να πάρει είναι στο max, ποιο πάνω μπούκωνε αισθητά! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 1. ενα μεγαλο "ευχαριστουμε" και απο μενα στον elavd για την ιδεα , στον fleamail για τον κοπο του , τον χρονο και την καλη δουλεια και στον yameth για την "εγκριση" αυτου του topic-project. 2. ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συμμετεχοντες συμφορουμιτες , για τα παιξιματα , τις ιδεες , το χρονο τους. 3.μην υπερβαλλετε για το σολιδι μου.ο μοναδικος λογος που το εκανα ειναι διοτι ΔΕΝ μπορω να εχω την σωστη φρασεολογια και υφος που ταιριαζει σε ενα τετοιο κομματι. "οσα δε φτανει η αλεπου , τα κανει ταξιμακια" αυτη παρακαλω να καταχωρηθει ως μια απο τις πιο ειλικρινεστατες δηλωσεις μου. (Εlavd-------->>>>ΓΟΥΑΤ ΙΣ ΔΗ ΝΕΞΤ ΤΡΑΚ? ? ? ? ? ;D ;D ;D ;D) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joker Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Φανταστικό αποτέλεσμα !!! Μπράβο σε όλους!!!! Να ευχαριστήσουμε όλοι τον elavd για την ιδέα και τον fleamail για την παραγωγή!!! (που τυχαίνει να είναι στην ιδια ομαδα με εμενα και αρα το δικο μας κομματι ειναι το καλύτερο!!!!! :P :P :P) (αλήθεια τωρα my 2 cents go to group 1 & group 2...είχαν το κατι παραπάνω κατ εμέ) Πάμε για το επόμενο!!!!!!!!!!!!!!!!! Let's make some NOIZ !!! (αφου αυτο μπορουμε.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Ενα μεγάλο μπράβο στον flea για το μεράκι και τον κόπο του..... απλά θέλω να του πω ότι...I want back my dynamics!!... :'( Πλάκα κάνω βέβαια...μακάρι να αναλάβει και το επόμενο ηχητικό εγχείρημα Μπράβο και στον Ηλία που μας μάζεψε με την ιδέα του... (τελικά υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες παίχτες στο νοιζ...).. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις