Προς το περιεχόμενο

Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...να ρωτήσω και εγώ κάτι για να μαθαίνω? Ο Πάρης αυτή τη στιγμή κάνει την ηχητική επιμέλεια άρα είναι ο ηχολήπτης μας. Όταν κάνει και την επιλογή (ποιός θα παίξει με ποιόν κλπ) είναι και ο παραγωγός μας ή μάνατζέρ μας? Βάλτε μας και εμάς τουσ άσχετους στα άδυτα της μουσικής παραγωγής!!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 531
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...να ρωτήσω και εγώ κάτι για να μαθαίνω? Ο Πάρης αυτή τη στιγμή κάνει την ηχητική επιμέλεια άρα είναι ο ηχολήπτης μας. Όταν κάνει και την επιλογή (ποιός θα παίξει με ποιόν κλπ) είναι και ο παραγωγός μας ή μάνατζέρ μας? Βάλτε μας και εμάς τουσ άσχετους στα άδυτα της μουσικής παραγωγής!!!!

Ο προαγωγός μας θα έλεγα καλύτερα!

Άντε ανώμαλε άνδρα, αργούν τα ... βαφτίσια;  ;D

LEGO people live in houses made of their own flesh.

δεν ξερω..να τολμησω να πω οτι ειναι του yameth?το ακουω και το ξανακουω και εχει αυτο το ..κατι...η κιθαρα εχει κατι να πει δεν παιζει για να παζει...εχει ηχο...εχει touch φοβερο...yameth να ανεβαζεις πιο συχνα κλιπακια σε παρακαλω... ;)

ρε συ θα συμφωνησω. ειναι καταπληκτικο, ηθελα κι εγω να το πω. ειναι πολυ γουστοζικο, μετρημενο παιξιμο

οπως και μερικα ακομη που εχω κατεβασει (δεν τα εχω κατεβασει ολα περιμενω τα τελικα) ειναι φανταστικα. τα ακουω σπιτι με ηχεια και εχουν φανταστικο ηχο/παιξιμο. 

Ρε αφήστε το γλύψιμο!!! Δε θα γίνετε έτσι modulators ;D ;D ;D

:P

κι ομως κι ομως... ποτε δεν ξερεις . εδω γινονται βουλευτες ετσι (λεω τωρα δε ξερω)  :D

• Administrator

ωωωωωωωωωωωωωωπππςς... γλίστρησα...  παραλίγο να σκοτωθώ!

Τι είναι αυτά τα νερά στο πάτωμα; :D  :D :D :D :D

Οι εγγλέζοι λένε: Fluttery will get you everywhere!

Συζητάω κάρμα αλλά όχι δημοσίως!  ;)

Live and let Live.

(το φετίχ του φλέα είναι οι πατούσες παιδιά αλλά δεν λέω τπτ άλλο βρείτε μόνοι σας)

Εκεινα τα παγωτα της ΕΒΓΑ (νομιζω) σοκολατα , μπανανα ?? ;D ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου