longshadow Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Έφτιαξα κάτι και για το τέλος... αν το θέλουν τα αφεντικά, το κρατάνε... http://www.box.net/shared/qwp37sa88c ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 fruno είναι ακριβώς ότι χρειαζόμουν thnx! ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 μπερδευτικα! θα τον βαζουμε δημοσια το κλιπ η θα το ακουσουν οι αλλοι μια κ καλη στο τελος? ::) :P γιατι εγω το εστειλα με πμ στον φλεα για να ειναι εκπληξη στο τελος! ;D αλλα το αφεντικο να τα βγαζουμε στην φορα για να σχολιαζουμε εεεεεε? ::) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 ειπα να μπω κι εγω... βεβαια οπως εχω ξανατονισει στο παρελθον τα μεσα ηχογραφησης που διαθετω ειναι λιγο... καπως. :-\ Ετσι, εκανα το ελαχιστο δυνατο. Κιθαρα καρφι στο mic input της καρτας ηχου. Ουτε εφε, ουτε τιποτα. Αλλα το pc ειναι αλλο πραμα... Μιλαμε για ...vintage Intel MMX 200Mhz και αντιστοιχα vintage SoundBlaster Awe 128, αν θυμαμαι καλα. :o ;D Το κλιπακι ειναι "ξερα" backing track απο το ενα καναλι και κιθαρα απο το αλλο, ετσι ωστε ο flea να παρει ανεπαφο το κλιπ για την τελικη μιξη. Επεξεργασια εφαγε μονο λιγο "καθαρισμα" απο θορυβους για ευνοητους λογους. Να λοιπον η συμμετοχη μου στη... Noizovision... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Πάντως αν πάει καλά αυτό το ...εγχείρημα, έχω στο μυαλό μου κι άλλο ένα καλό backing track για jam ;) Mesa με 1000!! 2 προτασεις επ αυτου. --> ο καθενας να το στελνει π.μ. χωρις δημοσιευση ωστε να υπαρχει το στοιχειο της εκπληξης και --> να μην ειναι υποχρεωτικο να σολαρει ΜΟΝΟ κιθαρα. να μπορει καποιος να γραψει απο κανονακι και σαζι , μεχρι shred bass και σολο σπιρτοκουτο. λεω τωρα.... προταση κανω. αν συμφωνειτε , οκ. αν οχι ....δεν πειραζει men! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Πάντως αν πάει καλά αυτό το ...εγχείρημα, έχω στο μυαλό μου κι άλλο ένα καλό backing track για jam ;) για δωσε μας τα "θεματα" να δουμε.... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 --> ο καθενας να το στελνει π.μ. χωρις δημοσιευση ωστε να υπαρχει το στοιχειο της εκπληξης +1 οι ανυπομονοι θα τα ακουσουν μιξαρισμενα και σωστα ολα μαζι..και μετα οσο θελετε σχολιασμο...ακους yameth??? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 για δωσε μας τα "θεματα" να δουμε.... ;D Ας τελειώσει πρώτα αυτό το clip... ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Ορίστε και το δικό μου. Πρέπει να είναι το προτελευταίο round. Fender 60th Anniv Strat - Bill Lawrence μαγνήτες - Roland Cube 30X - direct to Tascam FW-1804 - Cubase 3.0. Ασυμπίεστο κι ο θεός κι η ψυχή του... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 πω ρε yameth πολυ μαματη αλητικη ΣΤΡΑΤΙΛΑ βγαζει η κιθαρα σου!φοβερος ηχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις