frunobulax Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 οκ τότε! ;) Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να στείλει και κανένας κανα τελείωμα (3:05-3:35).... ::) Να στείλω...? ή επειδή συμμετείχα ήδη, δεν κάνει........? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Στο τζατζικοτζάζ το τελευταιο ας το κανει α αλτέρ (με τα ζουζούνια :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 κι εγω ειμαι της αποψης να γινουν περισσοτερα απο ενα κομματια. αν καταλαβα καλα θα γινουν σε μορφη video-παρουσιασης? δηλαδη θα φαινονται οτι φωτο και infos στειλει ο καθενας μας την ωρα που ακουγεται και ο αυτοσχεδιασμος του?? ::) :P Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 diskolos1???αντε λεμεεεεεεε!! ;D Τάκη εσύ έστειλες; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 οκ τότε! ;) Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να στείλει και κανένας κανα τελείωμα (3:05-3:35).... ::) Προτείνω αυτός που γράφει το τελευταίο 12μετρο να γράφει και αυτό το κομμάτι ως μπόνους για το ότι είναι στο τέλος του τραγουδιού. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 A ωραια, τ ακους fleaaaaaa???? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 οκ τότε! ;) Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να στείλει και κανένας κανα τελείωμα (3:05-3:35).... ::) Προτείνω αυτός που γράφει το τελευταίο 12μετρο να γράφει και αυτό το κομμάτι ως μπόνους για το ότι είναι στο τέλος του τραγουδιού. Μα οι περισσότεροι έχουν στείλει στο πρώτο 12μέτρο και εγώ απλά θα μεταφέρω κάποια σε άλλα. Μόνο ο playloud το έχει κάνει αυτό και του είπα πως αν χρειαστεί θα το κρατήσω. fruno στείλε για να έχω επιλογές ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 diskolos1???αντε λεμεεεεεεε!! ;D Τάκη εσύ έστειλες; θα γραψω κατι σημερα ή αυριο γιατι διαβαζω ασταματητα... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 μη τα μπερδεψεις μονο ;D http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 μη τα μπερδεψεις μονο ;D χαχαχα...ασε αυτο σκεφτομουν και εγω... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις