marooned Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Αποτι βλεπω τελευταιος και καταϊδρωμενος . Απο το 2049 πρεπει να χασω κανα κιλο ;D ;D ;D http://www.box.net/shared/zmlyozdw0s @Fleamail εστειλα και pm αλλα μπορει να εκανα καμια πατατα γιατι δεν το δειχνει στα απεσταλμενα. Αν πρεπει πες μου να ξαναστειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 ΥΓ: τώρα που το θυμήθηκα...Εκείνος ο Earendil πού χάθηκε; Κοτζάμ ενισχυτή πήρε, δε θα μας παίξει κανένα λαϊκο-rock σολάκι; Α, πολύ θα το ήθελα να ακούσω εμάς τους δύο σε σιαμαίο σολάκι... ...αλλά ως γνωστόν δεν έχω στο σπίτι κουμάντα για ηχογράφηση, και δεν είναι εύκολο να γίνομαι...Αρμένης στα σπίτια των άλλων. Ακόμα κι αν ο σκοπός είναι ιερός, δηλαδή να κάνω εσένα και τον blue ρεζίλι. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 παιδια....εγραψα κατι και το εστειλα στον fleamail. αν τυχον "κατσει" τελικα θα το λινκαρω για να το ακουσετε οπως ολοι....η μηπως να ναι εκπληξη? ;D :P :P :P :P :P ειναι καπως.....μμμμμμ......δεν μπορω να το πω....μαλλον θα με "αφορισετε" και θα με βαλετε να εξομολογηθω και να ζητησω συγνωμη απο την "EJ".Θα πω μονο οτι χρησιμοποιησα την tonelab connect ΜΟΝΟ με octaver-phaser :o :o :o τιποτ αλλο!!!!! :-X :-X Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 παιδια....εγραψα κατι και το εστειλα στον fleamail. αν τυχον "κατσει" τελικα θα το λινκαρω για να το ακουσετε οπως ολοι....η μηπως να ναι εκπληξη? ;D :P :P :P :P :P ειναι καπως.....μμμμμμ......δεν μπορω να το πω....μαλλον θα με "αφορισετε" και θα με βαλετε να εξομολογηθω και να ζητησω συγνωμη απο την "EJ".Θα πω μονο οτι χρησιμοποιησα την tonelab connect ΜΟΝΟ με octaver-phaser :o :o :o τιποτ αλλο!!!!! :-X :-X Ε στείλτο να το ακούσουμε ντε!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 http://www.box.net/shared/ck244trco8 μισο λεπτο να φορεσω το κρανος μου , να παρω και την ασπιδα , και μετα το ακουτε... ;D ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 AAAAAAAXAXAXAXA δεν παίζεσαι!!! Με την TL τελικά παίζει κανείς τα πάντα!!! ;D Σπύρο, πέραν της πλάκας βλέπω ότι τα μπουζούκια έχουν αρχίσει... να "ποτίζουν" μέσα σου... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Σπυρο ΜΑΚΡΑΝ το καλλιτερο σολο εδω μεσα. Με εστειλες unread :-X :-X :-X :-X Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 AAAAAAAXAXAXAXA δεν παίζεσαι!!! Με την TL τελικά παίζει κανείς τα πάντα!!! ;D Σπύρο, πέραν της πλάκας βλέπω ότι τα μπουζούκια έχουν αρχίσει... να "ποτίζουν" μέσα σου... off-topic Start: ειμαι σε ασχημη φαση αυτες τις μερες ηλια.η πρωτη σκεψη ηταν να γραψω κατι με την μαρτιν.ακουγοντας ομως γονιδη στο αυτοκινητο , μου ηρθε η παρατολμη αυτη ιδεα.off-topic End. ------------------------------------------------------------------------- thanx φιλε τακη!!(και ελεγα σε ποιο νησι να παω διακοπες φετος ;D ;D ;D) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 off-topic Start: ειμαι σε ασχημη φαση αυτες τις μερες ηλια off-topic End. Join the club... :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2008 Προλαβαινω ρε παιδια να ριξω και εγω μια πενια? hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις