spy Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Ενδιαφερον post το συγκεκριμενο, οποτε τα ακουω και επανερχομαι! Επανηλθα: TGL - Λα'ι'κη? Nikoskor - Εσυ που εισαι? Πληκτρας εισαι? Το καλυτερο ειναι απο το 1:39-1:42 Less40 - Ενταξει..οχι στα επιπεδα των 2 προηγουμενων αλλα...ορισμενα τα φτυνεις εξω. Kwstas79 - Ωραια μπηκες αλλα μετα... Aligator - 1:09 - 1:11 αμα δε μπορεις γιατι τα κανεις? Seawave - Για τη θαλασσα εισαι... Elavd - . . . Fleamail - Καλος...ετσι επαιζα και εγω στα 10 μου! Kramer8 - Κανε παρεα με τον Nikoskor μπας και παρεις καμια ιδεα! Ασε τον Van Halen για τα πιο σκληρα! Bloody Sundey - Δραμα...κριμα για τους U2..ακου τσιτσανη..συννεφιασμενη κυριακη! Punksnotdead - Τα vibratos ειναι λιγο....σειρηνα! Matawn - Πανδαισια ηχου...παιξε και λιγο ομως Nicolasath72 - Πολλα σε λιγο χρονο, βγηκε λιγο αχταρμας Kotsadoros - Αξιοπρεπης...με αδιαφορο τελειωμα ομως..δες Pat Travers Marathon - Τι γινεται εδω? Πραγματικα σου αρεσει τωρα αυτο? Marooned - . . . Πες τα ρε Σεθ. Κι εγώ αυτά πιστεύω αλλά δεν τολμώ να τα πω, άσε που δεν έχω και ευχέρεια για να τα εκφράσω. Respect. Λοιπον..φτασαμε στο clue...Εχω παθει ΖΗΜΙΑαΑαΑ...Ο SUPERFANK ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 ηλια τι θα γινει με το επομενο on line κλιπακι? "ψηνεται"?? ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 καλα,επαιξαν 30 ατομα κ ψηφισαν 34. φοιτητικες εκλογες :D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 καλα,επαιξαν 30 ατομα κ ψηφισαν 34. φοιτητικες εκλογες :D Α, συγνώμη, δεν ήξερα ότι οι ακροατές είχαμε κατουρήσει στο πηγάδι. :P τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Είπαμε ρε euronoizvision είναι η φάση.Τι ερχόσαστε κ μας χαλάτε το παιχνίδι? Να μηδενιστεί το σκόρ περικαλώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 ηλια τι θα γινει με το επομενο on line κλιπακι? "ψηνεται"?? ;D Καλομελέτα κι έρχεται Σπύρο ;) Προφανώς βέβαια, δε χρειάζεται να περιμένετε εμένα να προτείνω backing track... Αν κάποιος έχει κατά νου κάτι καλό, ας το κάνει!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Fleamail - Καλος...ετσι επαιζα και εγω στα 10 μου! Έλα βρε σύ!!....και έμαθες όλα τα υπόλοιπα που παίζεις σήμερα μέσα σε 2 χρόνια!!! Θεός!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 καλα,επαιξαν 30 ατομα κ ψηφισαν 34. φοιτητικες εκλογες :D Α, συγνώμη, δεν ήξερα ότι οι ακροατές είχαμε κατουρήσει στο πηγάδι. :P αυτο εννοω ρε,οτι ψηφισαν σχεδον οσοι επαιξαν μονο. (εγω παντως δεν ψηφισα ακομα) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 αυτο εννοω ρε,οτι ψηφισαν σχεδον οσοι επαιξαν μονο. (εγω παντως δεν ψηφισα ακομα) ελα μην το καθυστερείς ξέρεις ποιο κουμπάκι να πατήσεις.Σου κάνει "Τσά!!! ναούμ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ? 8) 8) 8) 8) 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις