elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Πλέον έχουμε και POLL. ΨΗΦΙΣΤΕ στο πάνω μέρος της σελίδας, ποιο clip σας άρεσε περισσότερο ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 ...exit poll? ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 οι συμμετεχοντες να ψηφισουν αλλο γκρουπ ομως ! ;) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 ...εμενα μ' αρεσουν ολα :-\ ...μπορω? ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 οι συμμετεχοντες να ψηφισουν αλλο γκρουπ ομως ! ;) +1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 τελικα ψηφισα το 2 αν και θα προτιμουσα να ψηφιζουμε χωριστα παιχτες με 10, 9, 8 κλπ ή εστω 5, 4 , 3... για top 5. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 τελικα ψηφισα το 2 αν και θα προτιμουσα να ψηφιζουμε χωριστα παιχτες με 10, 9, 8 κλπ ή εστω 5, 4 , 3... για top 5. κι εγω το 2. αν ψηφιζαμε παικτες αστα....ρε συ τι εχουν παιξει μερικοι... τρομερα πραγματα... θα γινομουν πιο συγκεκριμενος αλλα εχω και δουλεια! γενικα πάντως παιχτηκαν πολλες ωραιες φρασεις! αληθεια ειναι οτι ψαρωσα με οτι ηταν προς το τζαζ-φουζιον (τι να'ναι η τελευταια κλιμακα του seawave άραγες? φανταστικο ηταν) , αλλα κάθε κλιπακι ειχε τη προσωπικη σφραγιδα του καθενος. τα πιο 'κουλ΄ παιξιματα ηταν επισης υπεροχα (πχ matawn) ! γενικα εδεσε καλα το γλυκο! ακουγεται πολυ ωραια! Ρε παιδια ποιοι έγραψαν καρφι σε καρτα ηχου, με ψηφιακο ηχο/πεταλιερα και ποιοι με μικροφωνο σε ενισχυτη? αυτο θα με ενδιεφερε... (μονο μη μου πει κανεις 'εσυ τι λες' :D ) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 ej strat (middle-bridge) - tonelab (μονο με octaver & phaser , ουτε amps/cabs ουτε τιποτα) - connect την delta44 - sonar 5 (το "5" πάτωσε.... :'( :'( :'( :'( :-X) κι εγω το 2 ψηφισα αλλα νιωθω οτι αδικησα μερικους μεμονωμενους παικταραδες απο αλλα γκρουπς. ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 εεελαααα μωρε... αυτοι του 2?? φημες λενε οτι εφτιαξαν απο 5 accounts ο καθενας για να ψηφισουν ;D ;D https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 O seawave ποιός είναι?Εμφανίσου βρούτε να μας πείς κιόλα τι έπαιξες. Να ξαναματαγράψω με τι εγραψα κ γώ.Hagstrom HJ600-m-audio 24/96-amplitube 2-flstudio-αυτιά Βεβαια κ ενα δι δι ι ι ι λέι λει ει ει ι έβαλα.Το δαχτυλέρο με το άκοπο νυχάκι κ πένα jazz 3 την μικρή.Τώρα που το σκέφτομαι ίσως είχα κ την jazz 1 μικρη πάλι.Οπως κ να χει παλι το δαχτυλέρο θέλει τσέχνη.Ισως κάποτε να μπορέσετε να μου κάνετε ενα ψευτοtranscription την πλάκας κ της ασχετοσύνης. Y.G.κραταω την ψήφο για το τέλος.(έχετε χρόνο ακόμα κ υπάρχει κ σφουγγαρίστρα στη διάθεση) Υ.Γ.ΜΑρεσανε πολλά ατομα όμως ο καθένας με τα χαρακτηριστικά του.Τι να προτομπζιφήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις