Προς το περιεχόμενο

Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά έλεγα εγώ να παίξω φλάουτο, βλέπετε τι κοτσάνες παίζω... τι θέλω και μπλέκω με κιθαρίστες... μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν ξαναάκουσα το κατόρθωμά μου.  >:(

Ωραία εμπειρία πάντως, αν και δεν θα το ξανάκανα με κιθάρα, not in a million years...

bloody κανεις λαθος! ειναι πολυ ωραιο το κομματι σου! οπως επισης και του matawn!

μπραβο και στον φλη που εκανε ωραιες αντιθεσεις !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 531
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τελεια παιδια!!

1.Αυτο ειναι! το νοιζ ειναι και τοπος μελετης. Εχω 'κλεψει'  3-4 φρασεις απο τον καθενα! :D

2.Για να ριξω και μια ιδεα στο τραπεζι.

Θα ηταν καλο να κανουμε και καμια συνεργασια με ξενα φορουμ  να δουμε πως μιξαρονται οι εκαστοτε μουσικες νοοτροπιες.

Τι λετε?

θελω να γινω ring modulator!

www.myspace.com/costaexarhos

Μπραβο στον fleamail για την υπομονη και τη δουλεια........πολυ ενδιαφερον εγχειρημα.......ειναι τοσο διαφορετικα τα στυλ ολων που παροτι ακους 5 κλιπ των 3 λεπτων εκαστο αποκλειστικα με κιθαρα, πραγμα εκ των πραγματων καπως μονοτονο, καταφερνει να σου κραταει το ενδιαφερον.....Να το ξανακανουμε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Πάντως θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο yameth μερικά posts νωρίτερα:

έχει ενδιαφέρον να γράψουμε όλοι τον εξοπλισμό & τη μέθοδο ηχογράφησης που χρησιμοποιήσαμε για να βγάλουμε συμπεράσματα κατά πόσο τελικά μπορεί να βγάλει κανείς αξιοπρεπή ήχο με χαμηλής αξίας εξοπλισμό ή όχι.

Ξαναγράφω το δικό μου εξοπλισμό:

Κιθάρα:

Rockinger Stratocaster (θέση 2: bridge & middle pickup)

Ενισχυτής:

Tech 21 Trademark 30

Εξομοίωση Marshall

Μέθοδος Ηχογράφησης:

Καρφί από το line out του ενισχυτή arrow_small_right.gif  Presonus Tubepre Preamparrow_small_right.gif Κάρτα ήχου (M-Audio Audiophile 2496) arrow_small_right.gif Cakewalk Sonar.

Effects:

Πέραν από το drive του ενισχυτή, χρησιμοποίησα ένα διακριτικό VST delay

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Ωραια πραματα παιδια!

Πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι ολοι επαιξαν διαφορετικα πραγματα. Ηχοι διαφορετικοι και πολλες ιδεες

Με αρεσε ιδιαιτερα ο τριγκα, με το συναχωμενο στυλ. Ταξιδιαρικο.

τσαμπα καιει η λαμπα

φχαριστώ ρε πολικέ αρκούδε (g-polic)

Υ.Γ.Σας είπα οτι στον διαγωνισμό δεν θα κάνετε τπτ.Τώρα τα βλέπετε κ με στοιχεία.Αφήστε το καλύτερα.(Είμαι ο καλύτερος κ χωρίς σακούλα απο σούπερ μάρκετ)

Επειδή δεν είχα εύκολη πρόσβαση στο internet τις τελευταίες μέρες, τώρα αξιώθηκα να τα ακούσω όλα. Μπράβο στον elavd για την ιδέα, στον flea για τη μίξη και σε όλους τους παίκτες! :) :)

Εννοείται ότι το σόλο του blue κλέβει την παράσταση. Από τις πιο "ορθόδοξες" προσπάθειες εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο το σόλο του longshadow. Μεγάλη απογοήτευση η μη συμμετοχή των Silot και Vartanis. Και σε άλλα με υγεία. :D

Μεγάλη απογοήτευση η μη συμμετοχή των Silot και Vartanis.

Και Alter...

Αλλά από ότι είπε ήταν ...ντεφορμέ...Έπρεπε να κάνει format!!! ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου