takis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 χαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Παιδια ειναι ολα απιστευτα,μπραβο στον fleamail για τη δουλεια του,αντε παμε και για το επομενο... hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Κάτι jazzy να'ναι το επόμενο, ή κάτι πιο rock! Well done, everyone..! The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Ε πόσο πιο πάνω πια!!!Για μοδουλάτορας? Μάλλον θέλει να ρίχνεις για πολύ καιρό νερά κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Μπράβο παίδες! :) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 μπραβο σε ολους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Στο επόμενο πολύ θα ήθελα να παίξουν και οι 2 πιο "χτυπητές" απουσίες κατα τη γνώμη μου...(alter και silot) (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι ήταν και οι μόνοι αξιόλογοι που δεν έπαιξαν).. Για τον δεύτερο ξέρω ότι ήταν ψιλοπνιγμένος και ήταν σχεδόν αδύνατον να συμμετέχει...next time guys!... ;) και συ Κώστα να είσαι πιο γρήγορος στην...υποβολή συμμετοχής.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Άξιοι! :D Χαρά στην υπομονή του flea με τα σάπια του blue. :P :P (P.S: Πέτρο, στείλε pm με οδηγίες για να τα κάνω κι εγώ, να πουλάω τζαζιλίκι με moustache) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 Group 5 - Alderbody - Marathon - Spimav - Marooned - Yameth - Mscmkr Spimav φίλε μου...είμαστε για τα πανηγύρια! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 καταπληκτικη φαση. Συγχαρητηρια σε ολους τους υπευθυνους και συμμετεχοντες! flea, πρεπει να σε παιδεψε λιγο το δικο μου. Το ακουω λιγο περιεργα στην αρχη κ σε μερικα σημεια. Sorry, αλλα δεν εχω τιποτα αξιολογο recording-wise. Ημουν σαν ενα παρκαρισμενο ...trabant αναμεσα στις porsche ;D ευγε σε ολους! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις