RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν βάζω βύσμα για λιγότερο από χιλιάρικο. Από εκεί και πέρα τα συζητάμε... Ευτυχώς το κατάλαβε η "διοίκησις" και τα πήγαμε καλά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :) Μιλάμε για προχωρημένη κιθαρο-ανωμαλία. ;D :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :) Μιλάμε για προχωρημένη κιθαρο-ανωμαλία. ;D :D ;D Ναι, καλά, exarhos έχεις ξεφύγει... :P Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις φίλε μου... ;D Το συγκεκριμένο red BTW λέγεται "Velocity Red"!!! ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Μου τα ακουμπησαν χοντρα, για να μην συμμετασχω. Αληθεια. Τι εννοείς; Ότι εκτός από μένα τα πήρες και από άλλους;;; :o ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε.. http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm (και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..) ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δεν τα τρως φυστίκια καλύτερα; Τέλε θα πάρεις; Και μάλιστα ακριβή; (Στα χαρακώματααααα!!!!!! Γρήγοραααα!!!!) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε.. http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm (και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..) ;) ;D Mαιμου ειναι αυτη μη την παρεις!! :D δεν ειναι telecaster αλλα Broadcaster telecaster. (πως λεμε Abibas, χαρτομαντηλα Ελινα Kτλ) Ασε που λεει πως εχουν γινει μονο 50 κομματια για να βγηκαν μονο τοσες δεν ειναι καλες!! ;D ;D Oυτε διπλο εχει ουτε λοκ ουτε καν τρεμολο βρε αδερφε!! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε.. http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm (και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..) ;) ;D μαιμου ειναι αυτη μη την παρεις. :D δεν ειναι telecaster αλλα Broadcaster telecaster. Ασε που λεει πως ειναι εχουν γινει μονο 50 κομματια για να βγηκαν μονο τοσες δεν ειναι καλες!! ;D ;D Και περικοπες στους μαγνήτες κάνανε φαντάσου, εντελώς μπαχατελα (bajatele) θα είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 τελεcountry 10000 εούρω ? Ωρε δικέεεε σου πήρε αέρα κ η φέντερ με τα κοτόπουλα κ τα σπιρούνια.Που οδεύουμε συνάνθρωποι?Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις