ScullShot Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 OK Εδώ είναι το δικό μου δεν τα χώρισα αριστερα - δεξιά αφού δεν συμμετάσχει έτσι κι αλλιώς exarhos άκουσα και το δικό σου πολύ καλο! και τέλειος ήχος θα ακούσω και των άλλων μπράβο πάντως πρεπει να έγινε πολύ καλή δουλειά ανυπομονώ να ακούσω την τελικη μιξη :) The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Κρίμα που δεν χωράει κι αυτό.Ωραίος ταχυτητιάρης είσαι κ σύ.Πολύ κούλ αυτά που παίζεις.Φιουζιον βρούτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Κρίμα που δεν χωράει κι αυτό.Ωραίος ταχυτητιάρης είσαι κ σύ.Πολύ κούλ αυτά που παίζεις.Φιουζιον βρούτε? Χαχα ναι fusion του στύλ Gambale ή τουλάχιστον προσπαθώ...Σήμερα ξαναέπιασα κιθάρα μετά απο 4μιση μήνες αποχής λόγω ενός προβλήματος στο χέρι μου :-\ The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 τελικά το κομμάτι σε Ντο δεν ηταν? (και όχι σι) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 τελικά το κομμάτι σε Ντο δεν ηταν? (και όχι σι) Ναι Ντο... πως σου ήρθε το Σι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 τελικά το κομμάτι σε Ντο δεν ηταν? (και όχι σι) Ναι Ντο... πως σου ήρθε το Σι? ελα ντε! απο καποιο filename νομιζω slowminorB (Β=σι ως γνωστον) αλλα απ οτι βλεπω το αρχικο ηταν ΒΤ = backing track και οχ Β σκετο... εγω παντως σε σι επαιξα κουρδιζοντας λαθος. αμα σου κολλησει μια λαθος ιδεα... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Ποτε θα τα χουμε παιδιά?Αργεί πολύ το φαί να ψηθεί?Αν κάνει πολύ εγω θέλω τα λεφτά μου πίσω και θα το τρέξω κ δικαστικως να ξέρετε.Οποιος θέλει μ'ακολουθει να μας βγούνε κ τα δικαστικά πιο λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Υπεμονή!.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Φίλε εγω ελάλησα, μετά θα τα λέτε με τον δικηγόρο μου all of you ναπούμ. Υ.Γ.Πάω να πάρω το στραγγυστό μου γιαουρτάκι τώρα.See you in hell, motherfunkerzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 kotsadore τι τρέϊλορ μας κάρφωσες στο τέλος.Μπράβο, άπειρα τέλειο.Να τολμήσω να πω οτι είναι απ τα καλύτερα κλιπάκια στο τζάμ. δεν ξερω..να τολμησω να πω οτι ειναι του yameth?το ακουω και το ξανακουω και εχει αυτο το ..κατι...η κιθαρα εχει κατι να πει δεν παιζει για να παζει...εχει ηχο...εχει touch φοβερο...yameth να ανεβαζεις πιο συχνα κλιπακια σε παρακαλω... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις