fleamail Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 rivera και mscmkr έχετε κάνει και οι 2 το ίδιο λάθος. Υπενθυμίζω! α) Κάνουμε mixdown και στο αριστερό κανάλι βάζουμε την κιθάρα που παίξαμε και στο δεξί το backing track για οδηγό και β) μου στέλνετε ένα πμ με το link http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Περίμενε ντε. Θα σου στείλω Wav σε λινκ. Αυτό είναι mp3 για εδώ... Αλήθεια καμιά ιδέα που να το στείλω; Από που θες να το κατεβάσεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Έγραψα το τελευταίο μέρος. .... Το σάπισες θέλες να πεις. ;D Πολύ ωραίο. :) Νόμιζα ότι θέλαμε κάτι ανεβαστικό... :-[ Thanks When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 rivera και mscmkr έχετε κάνει και οι 2 το ίδιο λάθος. Υπενθυμίζω! α) Κάνουμε mixdown και στο αριστερό κανάλι βάζουμε την κιθάρα που παίξαμε και στο δεξί το backing track για οδηγό και β) μου στέλνετε ένα πμ με το link περιμενε ρε δεν εχουν βαλει και reverb?Μπορουμε να προσθετουμε και μονοι μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 mscmkr εχεις το αγαπημενο μου αμαξι και δεν το παιρνω μονο λογω καταναλωσης...δεν το λατρευω απλα αλλα ειναι ονειρο...sorry για το οφ τοπικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 [offtopic]Δεν ξέρεις τι χάνεις... Έλα καμιά βόλτα από το φόρουμ μας να μερακλώσεις [/offtopic] (το reverb είναι για εδώ, η wav version θα πάει κανονικά στον flea) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 Βρε άτομα... ακολουθήστε τις οδηγίες επιτέλους! Δεν ζητήθηκαν 2 εκδοχές. Μια μόνο που θα πάει για μείξη στον fleamail και εδώ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 Κάτσε ρε chief. Γιατί να ανεβάζουμε εδώ 18 μέγκα που βγαίνει το wav; Κάνουμε ένα mp3άκι με λίγο βαθάκι και όλα καλά. Εϊπαμε, στον Fleamail έχει πάει το κανονικό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 εγω δυστυχως ανακαλυψα οτι στο τελευταιο format δεν ειχα περασει ξανα το sonar και δεν εχω αυτη τη στιγμη προγραμμα στο κομπιουτερ για να γραψω YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2008 alter θές μπατσάκια με φαίνεται.Ντροπή, πάτα το μια το σεταπούλι.Ενα 15λεπτο υποθεση ειναι να το στήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις