seawave3 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια,νεο μελος εδω,καλως σας βρηκα..!επαιξα το τελευταιο σολο του κομματιου.Θα το στειλω στον Παρι.Επαιξα με την custom strat μου κατευθειαν στο laptop μου και για τον ηχο μου χρησιμοποιησα το amplitube.ciao τα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια,νεο μελος εδω,καλως σας βρηκα..!επαιξα το τελευταιο σολο του κομματιου.Θα το στειλω στον Παρι.Επαιξα με την custom strat μου κατευθειαν στο laptop μου και για τον ηχο μου χρησιμοποιησα το amplitube.ciao τα λεμε Δυναμική είσοδος στο ΝΟΙΖ ;) Καλωσόρισες! 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια,νεο μελος εδω,καλως σας βρηκα..!επαιξα το τελευταιο σολο του κομματιου.Θα το στειλω στον Παρι.Επαιξα με την custom strat μου κατευθειαν στο laptop μου και για τον ηχο μου χρησιμοποιησα το amplitube.ciao τα λεμε Πούντο λοιπόν; Είπαμε όχι κρυφές συμμετοχές. Τα ανεβάζουμε για να τ' ακούμε και να σχολιάζουμε κιόλας! Welcome aboard. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Είπαμε όχι κρυφές συμμετοχές. Το δικό σου πού είναι; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 I will try tonight! ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Πάντως αν πάει καλά αυτό το ...εγχείρημα, έχω στο μυαλό μου κι άλλο ένα καλό backing track για jam ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Ειδα το λίνκ που έδινε το κομμάτι του jam ρε συ κ είχε κι άλλα.Δεν έψαξα πολλά να ακούσω αλλα ο τύπος φάνηκε να έχει σφαιρική ιδέα σε πολλά είδη μουσικής.Βιρτουοζιάρης που λέμε.Το κομμάτι πάντως για τσάμπα backing μετράει πολύ.Τόσο καλά παιγμένα κ γκρουβιάρικα μπλούζ,φάνκ,τζαζοσμουθ κ τέτοια που με αρέσνε μένα που βρίσκω?Ο aebersold κ το biab είναι κομπλέ για τζατζικοτζάζ αλλα για τπτ άλλο δεν..... Υ.Γ.Μου χρωστάς κ ενα τσόλο ελκάβλντ στο θκόμ του κουμάτ, μην ξεχνιώμαστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Πάρε ένα Your browser does not support the HTML5 audio tag funk-άρικο που χωράει πολλές Benson-ιές μέσα ;D Υ.Γ.Μου χρωστάς κ ενα τσόλο ελκάβλντ στο θκόμ του κουμάτ, μην ξεχνιώμαστε.... Θύμισέ μου ποιο εννοείς... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Με το σταγονόμετρο μπρε κουφάλα?Ρε μαφία της αναζήτησης κ του ντερνέτι ένα ενα θα μας τα δίνεις? Υ.Γ.Το χιοπ-χιοπ που δεν έγινε χιοπ-χιοπ κ το έχρησα με το μαγικό μου δαχτυλέρο. Υ.Γ.Το φανκιαρικο-ντισκομπιτ που με δώνεις έχει ήδη bluezlick απο πάνω :P Τπτ σε πιο άδειο μίστερ robogoogle παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Τπτ σε πιο άδειο μίστερ robogoogle παίζει? Your browser does not support the HTML5 audio tag Αμέεεεεε.... Αλλά ας αφήσουμε το thread καθαρό από τα offtopic ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις