Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 για να καταλαβω πως θα γινει ο τριγγα εγραψε στο πρωτο 12μπαρ στο δευτερο θα γραψει ο επομενος? μηπως καλυτερα να περιμενουμε για κανουμε ομαδες κ να μπουμε με την σειρα ωστε ο καθενας να ξερει σε πιο 12μπαρ να παιξει. γιατι αλλιως θα γινει χαμος.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 παιδια πως θα ηχογραφησω?κονσολιτσα δεν εχω...με κανενα καλωδιο ενισχυτη-------->pc? ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 ποιος θα μας βάλει σε σειρα κ με τι κριτηρια ρε συ λίκ.Μπουκαρε εδω η κανε ενα νεο κ δωσε.....Θα μας φαει η γραφειοκρατεια ρε ελληνες?Λες κ 8α βγαλουμε δισκο το συζηταμε συνεχεια.6 σελιδες κ ακομα μπροστα δεν πηραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Trigga "εκλεψες" λίγο από το χρόνο του επόμενου στο clip σου...:P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 παιδια πως θα ηχογραφησω?κονσολιτσα δεν εχω...με κανενα καλωδιο ενισχυτη-------->pc? ;D ;D Συγνώμη κι όλας βρε stratocasterakia, αλλά δηλώνεις "συμμετοχή" χωρίς να έχεις καν ιδέα πώς θα ηχογραφήσεις; ??? ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Κόψε τη νοτα που φευγει η κανε fade out.Όλα γινονται.....αντε παμε ελα γρηγορααααα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 παιδια πως θα ηχογραφησω?κονσολιτσα δεν εχω...με κανενα καλωδιο ενισχυτη-------->pc? ;D ;D Συγνώμη κι όλας βρε stratocasterakia, αλλά δηλώνεις "συμμετοχή" χωρίς να έχεις καν ιδέα πώς θα ηχογραφήσεις; ??? ::) ...μπορεί να στο παίξει από το τηλέφωνο??? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 ωραια προσπαθεια. Δεν παιζω γιατι ειμαι κοτα. Αν γραψει ομως ο Βαρτανης,ψηνομαι να περασω το τρακ του απο kaoss pad να κανουμε ελληνικο πειραματισμο. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 του στειλα πμ να δουμε αν θα το λύσουμε το πρόβλημα. κανεις άλλος πρόβλημα?ελα λέμεε πατάτες αγγούρια ντομάτες όλα με το κιλο στα 20 watt τά χω μισο τιμής λεμε σήμεραααα ελα πάρεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Αν παίζει και αποστολή παρτιτούρας (όχι ταμπλατούρας), δηλώνω κι εγώ συμμετοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις