charles1 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 φίλοι πληκτράδες θέλω αλλη μια φορά την βοήθεια σας.ψάχνω να βρώ λαικούς ήχους για το pa 50 εκτός απο τους εργοστασιακουύς...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Πιστεύω να σας καλύψει!Όποιος έχει ότιδήποτε άλλο ας με ενημερώσει! ;D http://rapidshare.com/files/117566917/rythmoi.rar.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 edessaios τα έχεις ακούσει όλα??? τα δοκίμασες? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Έχω γραμμένες κανά 15 δισκέτες αλλά μόνο μια έχω φορτωμένη και μια την έχω μέσα μόνο για ρυθμούς,και δεν τις αλλάζω,γιατί δεν έχω χρόνο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
depas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Παιδιά έχω και γώ αρκετές να βάλω αλλα δυστχώς δέν ξέρω να τα δημιοσιεύω...Εξηγηστε μου κάποιος να το κάνω και θα στείλω!!! dEpAS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 λοιπόν θα πας www.rapidshare.comΘα πατήσεις αναζήτηση,θα βρείς το αρχείο που θες να ανεβάσεις και θα πατήσεις μετά upload.Όταν τελείωσει θα σου δώσει ένα λίνκ.Εκείνο θα μας το βάλεις εδώ στο φόρουμ.Μπορείς να τα ανεβάσεις στο νοιζ απευθείας,απλά πρέπει να είναι .rar(τα δικά μου ήταν .zip)Θα πάς πρόσθετες επιλογές και θα πατήσεις επισύναψη αρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
depas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Eλπίζω να τα κατάφερα ρε παίδες... http://rapidshare.com/files/118564303/Pa-50.zip.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση