Προς το περιεχόμενο

Bass Playmate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να μαι και εγω με το ταπεινο μου esp ltd f-254  ;D ;D ;D ;D ;Dκαι ενισχυτη 50αρι peavey που βρηκα στο υπογειο ενος φιλου.....

δεξια του ενισχυτη φαινεται το πρωτο μου μπασσο squier p bass και αριστερα μια δανεικη κιθαρα εν ονοματι marina (οτιναναι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φιλε και συναδελφε μοτοσυκλετιστη panagiotis (το συμπερανα απο τα αυτοκολλητα του moto) τι λεει το p-bass το μπαρμπα θωμα?Ακουγεται ή ειναι καταλληλο για φουρνοξυλο ή στολιδι τοιχου?

Μια χαρά είναι το precision για τα 100€ που έσκασα για να το πάρω....

Οι μαγνήτες μόνο δε λένε και πολλά, γι 'αυτό και η αλλαγή που σκοπεύω να κάνω...Κατά τα λοιπά είμαι ευχαριστημένος αν και μικροπροβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν όπως αυτά στα κλειδιά και γέφυρα τα οποία θα φάνε σουτ στο άμεσο μέλλον.

Εν ολίγοις για practice και πρόβες με έχει βολέψει, άσε που έχω αρχίσει να γουστάρω τα χοντρά μπράτσα.....

Βass is a state of mind...

+1 σε όλα, καλό το ξύλο, καλό το χοντρούτσικο μανίκι, απαίσιος ο μαγνήτης, άθλια τα κλειδιά (στο ένα μου έσπασε το γρανάζι και όπου να'ναι είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα), η γέφυρα σαν των φέντερ (δηλαδή αίσχος). Μια αναβάθμιση από GFS την αξίζει πάντως.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

να ξαναθυμισω οτι η πεταλιερα και τα δυο πεταλια που βρισκονται στις φωτο + ενα ebow ανταλλασονται,με ηλεκτρικο ταστομενο μπασο,με κοντραμπασο η και με ηλεκτρικο κοντραμπασο,η και αλλα προτεινετε και βλεπουμε... :)

www.myspace.com/dimitrisdimas

να ξαναθυμισω οτι η πεταλιερα και τα δυο πεταλια που βρισκονται στις φωτο + ενα ebow ανταλλασονται,με ηλεκτρικο ταστομενο μπασο,με κοντραμπασο η και με ηλεκτρικο κοντραμπασο,η και αλλα προτεινετε και βλεπουμε... :)

Αν και λιγο off-topic ποσο τα δινεις???

Μπορείς να με πεις και λίγο κολλημένο, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι στην γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία!

Εξάλλου είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το μπασάκι και απ το τερατάκι που στέκεται δίπλα του...

ωραιο μπασακι! καποια μερα θελω να μου το δωσεις για να το βαλω στη συλογη μου ;D η αληθεια ειναι δεν εχω ξαναδει ιδιο warwick με αυτο,πολυ ωραιο φανταζομαι και παιχτικα θα ειναι πολυ καλο

www.myspace.com/dimitrisdimas

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου