Προς το περιεχόμενο

Bass Playmate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραιο μπασακι! καποια μερα θελω να μου το δωσεις για να το βαλω στη συλογη μου ;D η αληθεια ειναι δεν εχω ξαναδει ιδιο warwick με αυτο,πολυ ωραιο φανταζομαι και παιχτικα θα ειναι πολυ καλο

Είναι special limited edition απο εναν μουσικο οικο στην Γερμανία.

Καλώς ή κακώς βγήκαν μονο 5 κομματια κ εχω το τελευταιο! ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΤIIIIIIIII?????? μονο πεντε κοματια και εχεις το τελευταιο?? εισαι πολυ τυχερος αυτο το οργανο δε πρεπει να το πουλησεις ποτε...μα αν σκεφτεις να το δωσεις καποτε,φανταζομαι οτι ξερεις ποιος θα ειναι αγοραστης! ;D

www.myspace.com/dimitrisdimas

Άντε ας την βάλω κι εδώ

baxx.jpg

Από αριστερά προς τα δεξιά, Gibson 1976 Ripper, Fender MIJ Jazz Bass (Sold), Musicman Stingray, Rickenbacker 4003, Fender 1971 Mustang Bass

Αυτά είναι... Ποιοτική και κλασική συλλογή. Ελπίζω να μπορέσω να δοκιμάσω κάποτε όλα αυτά τα μπάσα. Έργα τέχνης...

Εκείνο το αυτοκόλλητο "Θράκη" έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο που το έχεις εκεί; Ρωτάω γιατί δε μου πολυκολλάει... Όχι ότι μου πέφτει κανένας λόγος φυσικά...  :-[ :-X

Εκείνο το αυτοκόλλητο "Θράκη" έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο που το έχεις εκεί; Ρωτάω γιατί δε μου πολυκολλάει... Όχι ότι μου πέφτει κανένας λόγος φυσικά...  :-[ :-X

Είναι ο σπόνσορας μου ;D 8)

δεν το πιστευω,fleamail που βρηκες ολα αυτα τα οργανα?κληρονομια απο το παππου σου? ;D που μπορω να βρω και εγω καναδυο?

www.myspace.com/dimitrisdimas

• 2 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου