sambador Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 αφορμη ηταν ενα θεμα που ειδα στο forum με φωτο απο κιθαρες και εξοπλισμο,οποτε σκεφτηκα να γινει κατι αναλογο με μπασα και μπασιστικο εξοπλισμο μιας και ειμαι fun αυτων των οργανων (αλλωστε δεν κρυβω οτι εγινα μπασιστας γιατι με συναρπαζε αυτο το οργανο εμφανισιακα και οχι τοσο ακουστικα :o αργοτερα βεβαια με κερδισε ο ηχος του και ειδικοτερα τα fretless!! www.myspace.com/dimitrisdimas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sambador Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 απο αριστερα στα δεξια- 1-washburn fretless(του εχω αλλαξει τα φωτα και συνεχιζω,καποτε ηταν ταστομενο) -2-segovia fretless(καποτε ηταν ταστομενο)-3-yamaha trb1005 fretless-4-ibanez gwb 1005 fretless-5-ibanez gwb035 (πλεον με ταστα)-6-kramer.---boss gt6,morley dual bass wha,morley little alligator volume-----eden nemesis amp.Aυτα απο εμενα!! :) ελπιζω να υπαρχουν και αλλοι πολλοι μπασιστες στο forum με φωτος www.myspace.com/dimitrisdimas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Αλήθεια το TRB το 6άρι τι λέει? Το'χεις δοκιμάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Eχεις 2 πρωην ταστομένα άταστα και ένα πρωην άταστο ταστομένο!Θεός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sambador Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 το trb το 6-αρι οχι δεν το εχω δοκιμασει,φανταζομαι να ειναι κατι παρομοιο με το 5-αρι δηλαδη τελειο ;D,ειδικα οταν του εβγαλα τα ταστα(γιατι και το trb ταστομενο ηταν) :Pτο μπασο μου αρεσε ακομα περισσοτερο εχει ζεστο και μπασο ηχο οτι πρεπει για jαzz. www.myspace.com/dimitrisdimas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Αν και άργησα λίγο, ιδού.... αρχικά το LTD F-104 (κατεβάστε τις φωτο για να τις δείτε, γιατί είναι μεγάλες) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 επίσης Ltd F-104 Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Επιτέλους ένα καφρομπάσσο!!! ;D Πολύ ωραίο, το σκεφτόμουν κι εγώ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 συνεχίζω με το -κακομεταχειρισμένο, ομολογουμένως αλλά μόρτικο- p-bass μου (είναι από κιτ του Μπαρμπα-Θωμά)..... όπου να 'ναι θα του κοτσάρω ένα σετ Haussel Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 και για να τελειώνω πάρτε άλλη μια απ 'το καθένα.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση