Προς το περιεχόμενο

Bass Playmate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφορμη ηταν ενα θεμα που ειδα στο forum με φωτο απο κιθαρες και εξοπλισμο,οποτε σκεφτηκα να γινει κατι αναλογο με μπασα και μπασιστικο εξοπλισμο μιας και ειμαι fun αυτων των οργανων (αλλωστε δεν κρυβω οτι εγινα μπασιστας γιατι με συναρπαζε αυτο το οργανο εμφανισιακα και οχι τοσο ακουστικα :o αργοτερα βεβαια με κερδισε ο ηχος του και ειδικοτερα τα fretless!!

www.myspace.com/dimitrisdimas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

απο αριστερα στα δεξια- 1-washburn fretless(του εχω αλλαξει τα φωτα και συνεχιζω,καποτε ηταν ταστομενο) -2-segovia fretless(καποτε ηταν ταστομενο)-3-yamaha trb1005 fretless-4-ibanez gwb 1005 fretless-5-ibanez gwb035 (πλεον με ταστα)-6-kramer.---boss gt6,morley dual bass wha,morley little alligator volume-----eden nemesis amp.Aυτα απο εμενα!! :) ελπιζω να υπαρχουν και αλλοι πολλοι μπασιστες στο forum με φωτος

• 2 εβδομάδες αργότερα...

το trb το 6-αρι οχι δεν το εχω δοκιμασει,φανταζομαι να ειναι κατι παρομοιο με το 5-αρι δηλαδη τελειο ;D,ειδικα οταν του εβγαλα τα ταστα(γιατι και το trb ταστομενο ηταν) :Pτο μπασο μου αρεσε ακομα περισσοτερο εχει ζεστο και μπασο ηχο οτι πρεπει για jαzz.

συνεχίζω με το -κακομεταχειρισμένο, ομολογουμένως αλλά μόρτικο- p-bass μου (είναι από κιτ του Μπαρμπα-Θωμά).....

όπου να 'ναι θα του κοτσάρω ένα σετ Haussel

Βass is a state of mind...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου