Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με tonelab se

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το καθαριστικο επαφων ομως οχι και πολυ συχνα. εγω χρησιμοποιω και σπρευ αερα που και που προληπτικα.

Σωστό!!! για να είμαι ειλικρινής μόνο μια φορά χρειάστηκε να ρίξω σπρευ καθαρισμου, όλες τις άλλες η κατάσταση βολεύτηκε με πεπιεσμένο αέρα!

Όσο για την βίδα στο πετάλι που ανέφερες, δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις.... μου κάνει εντύπωση πάντως, έχω αναρωτηθεί πολλές φορές για το δικο μου TL πως και δεν έχουν "ξεχειλώσει" οι βίδες στα expression pedals μετά από τόσο σκληρή χρήση...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ούτε καν να την ανοίξεις χρειάζεται! Ρίχνεις λίγο spray χωρίς να την ανοίξεις. Μερικές φορές πιάνει και το να γυρίσεις γύρω-γύρω τους ποδοδιακόπτες.

το εκανα αυτο στην gt 8 χθες -ειχε το ιδιο προβλημα- και δεν δουλεψε. θα το κανω ομως τωρα κιολας...

Mesa/Boogie & Strato

λοιπον φυσηξα σπρευ αερα στου ποδοδιακοπτες και εφτιαξαν ολοι εκτος απο το (fx on/off - hold tuner)

δεν δουλευει ...ουτε switchαρει τα εφφε ουτε εχω κουρδιστηρι...

Mesa/Boogie & Strato

τι παιζει αν προσπαθησω να την ανοιξω? ειναι "κοντα" τα καλωδιακια μεσα? υπαρχει περιπτωση να κοπει κανενα? θα βρω την ακρη η να μην το επιχειρησω?

Mesa/Boogie & Strato

Κοιτα, ΛΟΓΙΚΑ (παντα) δεν θα παθει τιποτα αν την ανοιξεις. Ανοιχτη ηταν ουτως η αλλως πριν την κλεισουνε  ;D. Παντα ομως με την προυποθεση οτι θα το κανεις ευλαβικα με το να κουνας οσο λιγοτερο πραγματα και κυριως να θυμασαι ΤΙ κανεις ωστε να το διορθωσεις σε περιπτωση λαθους με την αναστροφη μεθοδο (δηλ αμα σου βγει κανα καλωδιακι να θυμασαι ΠΑΝΤΑ απο ΠΟΥ). Δεν νομιζω να παθει τιποτε μονο και μονο αν ριξεις σπρευ στα switch. Καλη τυχη

Α, Τακης, χαρηκα

Make me fries...

παιδια η LE σε ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ φτηνη τιμη εδω (150Ε κατω απο θωμα!!!)

http://www.dv247.com/invt/43834/  :o

τους ειχα τσεκαρει και πριν κανα 15μερο και ηταν 50 ευρω περιπου πιο πανω η τιμη, οποτε δεν ξερω ως ποτε θα μεινει τοσο χαμηλα. οσοι ενδιαφερομενοι, σπευσατε!!!

(σορρυ για το χυμα "διαφημιστικο" της υποθεσης αλλα ειναι τρομερη ευκαιρια πιστευω)

nothing to fear, nothing to doubt

δεν ξερω αν το προσεξες αλλα στο site που δινεις γραφει τιμη σε λιρες κ οχι σε ευρω.κανω εγω καποιο λαθος μηπως?

fender k agios o theos

φυσηξα-ξαναφυσηξα λιπανα και τελικα δουλευει μια χαρα η tonelab.

;D ;D ;D

τωρα ανοιξα και την gt8 φυσηξα ολα τα foot switch , ψεκασα το επιμαχο σημειο αλλα τελικα δεν δουλευει και ετσι θα φυγει για επισκευη.... ::)

Mesa/Boogie & Strato

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου