frunobulax Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 thanx τακη! ;D τι γινεται ομως αν το ξανακανει? κατι δεν μου παει καλα. το "ιστορικο": παρασκευη βραδυ δουλευαν ολα κανονικα. στη μεση της νυχτας κατα τις 3 απεβιωσε το κουρδιστηρι. μετα απο λιγο δεν δουλευε ο ενας ποδοδιακοπτης επιλογης patch (Νο3). λιγο πριν τελειωσει η νυχτα , δουλεψε το No3 και απεβιωσε το No2. το χθες βραδυ σαββατο , δεν δουλευε καθολου το 2 και 3 και δουλεψε ο ποδοδιακοπτης για το κουρδιστηρι , κανοντας ομως διπλο πατημα. οπως δλδ διπλο κλικ στο mouse του pc. τρελαινομαι. δεν νομιζω να λειτουργει σωστα αυριο παλι....κατι μου λεει να παρω μια Le ως εφεδρικη. (παντως .... boss ΔΕΝ ξαναπαιρνω >:() τι να κανω...μου φαινονται απο μαγεια ως νεραϊδικα ολα αυτα.... το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι φταιει η ταση του ρευματος , και αυτο το 2ημερο στο μαγαζι δεν ειχα τον σταθεροποιητη. στο σπιτι ομως?? γιατι κανει τα ιδια??? Πιθανόν να φταίει και η τάση του ρεύματος, το πιθανότερο όλων όμως είναι η σκόνη που γεμίζει το μηχάνισμα.... έχω την εντύπωση πως όταν απο σκόνη μπλοκάρει κάποιος διακόπτης αρχίζει και κάνει τρελά πράγματα (κολλάνε εναλλάξ και άλλοι!!). Αυτή την τρελή συμπεριφορά την εχω δει και σε συγκεκριμένο στούντιο (κόλλημα κουμπιών, αλλαγή παραμέτρων απο μόνες τους!!!) και το απέδωσα στο ρεύμα.... Πάντως μην τρελαίνεσαι, στην χειρότερη που έχει πρόβλημα το ίδιο το μηχάνισμα, είναι απλώς μια πεταλιέρα...! Φτιάχνεται............! EDIT για να προσθέσω πως έχω κάνει καμια 300ρια live με το tonelab και δεν με έχει προδώσει μέχρι τώρα. Το μόνο "σοβαρό" πρόβλημα το εμφάνισε τώρα πρόσφατα (και την έστειλα για επισκευη), είναι το κουμπάκι down που χάλασε (έφυγε απο την θέση του....!) αλλά 1ον η παράμετρος down ρυθμίζεται και απο αλλού, άρα θα μπορούσα να το αφήσω έτσι και 2ον μετά απο τόσο σκληρή χρήση δεν με νοιάζει...! Είναι ένα ψηφιακό μηχάνημα, δεν έχω κανένα "δέσιμο". το θεωρώ λογικό να αρχίσει να χαλάει, ακόμα και να με αφήσει κάποια στιγμη...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Εμενα μετα απο τοσο τρελλη χρηση πεντε ετων και να χαλασει οχι απλα δεν θα τσαντιστω αλλα θα ανοιξω ενα λακο και θα το...θαψω με ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! :) :) Μετα θα δωσω αλλα 300-350 ευρω και θα παρω ΑΚΟΜΑ ενα... ;D ;D Παντως επειδη εχω την κακια συνηθεια να ΚΑΘΑΡΙΖΩ σχολαστικα τα πεταλια μου τα δικα μου TL δεν εχουν παθει μεχρι στιγμης τιποτα... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 ..ενα προβλημα που εχω στο tonelab le ειναι οτι το πεταλι του volume/wah δεν στεκεται (απο το πολυ wah-wah Grin ). ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να σφιξεις καποια βιδα για να διορθωθει? Ανοιγμα και σφιξιμο της βιδας (οχι πολυ ομως γιατι δεν θα κουνιεται... ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
capricorne Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Τα τελευταία 5 χρόνια περίπου είμαι κάτοχος μιας GT-6 και προγενέστερα χρησιμοποιούσα μια ZOOM (δε θυμάμαι μοντέλο). Επιτρέψτε μου να απευθύνω μερικές γενικές συμβουλές για κατόχους πολυεφέ, συμπληρωματικές των όσων αναφέρθηκαν από τους προλαλήσαντες. Θα επεκταθώ σε 3 θεματάκια που έχω κατά νου: 1) Το πρόβλημα των διακυμάνσεων της τάσης του ρεύματος επιλύεται εύκολα και σχετικά οικονομικά με την αγορά ενος σταθεροποιητή τάσης είτε με τη μορφή α) ενός απλού, λιτού Voltage Regulator (η φθηνή και ενδεδειγμένη λύση, αυτό χρησιμοποιώ τα τελευταία 7 χρόνια, όπου πάνω του "κουμπώνω" την GT-6, το Laptop, τα ηχεία και γενικά ό,τι ευαίσθητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό διαθέτω), β) είτε ενός UPS (Uninterruptible Power Supply, ΠΡΟΣΟΧΗ, όμως ΔΕΝ παρέχουν όλα τα UPS σταθεροποίηση τάσης. Φροντίστε να το διαπιστώσετε πριν την αγορά). 2) Οι κίνδυνοι που προέρχονται είτε από τη συσσώρευση σκόνης είτε από την εισροή υγρών και υγρασίας στο εσωτερικό του πολυεφέ, δύνανται να αντιμετωπιστούν με τη χρήση ενός νάυλον περιτυλίγματος. Όσο άχαρη ή δυσλειτουργική κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως μια τέτοια πρακτική, σας διαβεβαιώνω ότι είναι άκρως αποτελεσματική. Εγώ προσωπικά, σε 15 χρόνια χρήσης, ουδέποτε αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα με τα πετάλια μου, ούτε καν όταν ο τραγουδιστής έχυσε το Johnny Walker του πάνω στη GT-6 :'( κατά τη διάρκεια ενός live. Βέβαια, το περιτύλιγμα υπόκειται σε φθορές κατά το πέρας του χρόνου, οπότε είναι αναγκαία η αντικατάστασή του σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα πάντα με τη χρήση. 3) Υπάρχει πάντοτε και ο αστάθμητος παράγοντας που θα αποκαλούσα "στατιστική παρέκκλιση" και αναφέρομαι βέβαια στο ποσοστό εκείνων των πολυεφέ που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής της εκάστοτε εταιρίας με εγγενή ελαττώματα. Σε αυτή την περίπτωση κάνουμε την προσευχή μας ώστε τα όποια "κουσούρια" του νεοαποκτηθέντος μηχανήματος να εμφανιστούν όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να μας καλύψει η εγγύηση του προϊόντος. φιλικά και sorry για το πρήξιμο 8), Μήτσος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Συγνώμη που θα το πω, αλλά αυτό: μου φαίνεται ότι έχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ αίσθηση κι από αυτο: ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 επισης για το φωτοκυτταρο που καποιος ρωτησε θελει απλα ενα σκουπισμα με ενα πανακι. γενικα keep your TL clean & it will last 4ever!! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Οι κίνδυνοι που προέρχονται είτε από τη συσσώρευση σκόνης είτε από την εισροή υγρών και υγρασίας στο εσωτερικό του πολυεφέ, δύνανται να αντιμετωπιστούν με τη χρήση ενός νάυλον περιτυλίγματος. Όσο άχαρη ή δυσλειτουργική κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως μια τέτοια πρακτική, σας διαβεβαιώνω ότι είναι άκρως αποτελεσματική. ;D ;D εδω που τα λεμε, κανα δυο φορες που χρειαστηκε (σε θεατρικο με αλευροθυελλα επι σκηνης, και σε θεατρικο που παιζοταν σε γιαπι γεματο σκονες εκανα κι εγω ακριβως το ιδιο πραγμα: πλαστικο σαν αυτο που βαζει στα ταπερακια η μαμα μου, ενα τυλιγμα στην tonelab και οκ.. ;D ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 καπου εχω ξαναρωτησει μια σχετικη ερωτηση και δεν ειχα παρει απαντηση... εμενα μου εχουν παρουσιασει προβλημα τα...κουμπακια (α λα tv-control) τα πλαστικα εχουν χασει πολυ απο την ευαισθησια τους (ειδικα το modulation και το delay (το modulation ειδικα θελει να παλεψεις για να το κανεις on/off απο το κουμπακι). Ξερει κανεις κατι για να βελτιωθει η κατασταση ?(την LE εχω) 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Δείτε εδώ: http://www.tonelab.net/ !!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Δείτε εδώ: http://www.tonelab.net/ !!! χαχαχα!!! έκανε χακ το site του tonelab!!!! μήπως ξέρει να μας πει κιόλας τι να κάνουμε με την σκόνη και τα κουμπάκια? :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση