sol83 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Εγω βραδακι θα βλεπω Last Drive. 8) Εσεις δειτε Καλομοιρα μαγκες. ;D (πλακα πλακα εχει κατι "φωναρες" απο σουηδια, ουκρανια, κτλ, απαπαπαπαπα, τι Καλομοιρα και μαλακιες αγορινες μου. καλη...θεαση ;D) nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Ρε το γιούστη το zlad..!! Σαν αγωνιστής του '21 είναι ρε σεις... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Λοιπόν, εγώ θα πω σοβαρά γνώμη ;D ;D ;D α) Τα τραγούδια τα τελευταία δύο χρόνια είναι μάπα. Πριν από αυτό υπήρχε μια 4ετία που είχαν πάει πολύ καλά pop κομμάτια. β) Το ελληνικό τραγούδι είναι από τα καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα, λόγω του παραπάνω ;D γ) Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Οι περισσότεροι τραγουδιστές έχουν από αρκετά έως πολύ καλή φωνή. Το ότι τραγουδάνε pop, ή και κακή pop δεν κάνει τη φωνή τους κακή ;) δ) Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μόλις ακούσουν μια ethnic κιτσαρία κάθονται και λένε τι ωραίο που είναι όταν η χ χώρα στέλνει παραδοσιακή μουσική. ;D ε) Με εκνευρίζει που πάνε και στέλνουνε άθλια τραγούδια και θεωρούν ότι επειδή δεν είναι εντελώς pop (είναι metal, glam, ethnic κλπ) είναι και ανώτερα. στ) Από ΟΣΑ metalοτράγουδα έχουν πάει στη eurovision το ΜΟΝΟ που εγώ θεωρώ ότι είναι καλό είναι αυτό των Lordi (εξαιρώντας την εντελώς ξεκάρφωτη τσιρίδα ;D). Ειδικά φέτος και τα δύο μου φαίνονται ΑΙΣΧΟΣ. ζ) Το "Diva" ήταν ΜΕΓΑΛΗ κομματάρα, όπως και το "Tornero" ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metalhead666 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 εγω παντως την ουκρανια θα κατσω να την απολαυσω........ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Μενέλαε καλησπέρα α) Διαφωνώ πλήρως. Ηταν, είναι και θα παραμείνει (καλώς ή κακώς) η βιτρίνα του Eurokitsch. Τα κομμάτια ήταν από πάρα πολύ παλιά, στην πλειοψηφία τους απίστευτες σούπες. Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. β) Στην πλειοψηφία ανήκει (και πάλι) η Ελληνική συμμετοχή. Ατολμες σαχλίτσες και πάλι. γ) Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά η καλή φωνή δεν κάνει και το τραγούδι καλό. Βλέπε Φραγκούλης. Πολύ καλή φωνή. Οποιος τον αντέχει, μαγκιά του. δ) Πιστεύω στις συμμετοχές στην γλώσσα του καθενός. Και ναί, θα ήθελα να υπάρχουν λαϊκές επιρροές. Ευρωπαική Folk δεν είναι μόνο οι Κέλτικες αντε-να-μην-πω. Τα Βαλκάνια έχουν μεγάλη παρακατθήκη σε αυτό. Ας πάνε στα Womad θα μου πείτε. Πάσο. Θα ήθελα όμως και πιο τολμηρές συμμετοχές. Σαν του Βελγίου, της Κροατίας, της Ιρλανδίας, της Βοσνιας Ερζεγοβίνης (αυτοί δεν ήταν με την μπουγάδα). Δεν είναι απαραίτητα καλά τραγούδια αλλά είναι statements. Ειτε πολιτιστικής απόκκλισης είτε αποδόμησης. Και σε αυτό πιστεύω πρέπει να πρωτοπορεί η Ευρώπη από το να μπουτοστηθοχαζοχαρουμενιαζόμαστε σαν αμερικάνικο ριάλιτι β' διαλογής . Τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές εκτιμήσεις και δεν θέλω να θίξω κανέναν. Ο καθείς με τα γούστα του. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 λιγες ωρες ακομα για το το Μεγαλο Τελικο EUROVISION, και μ'εχει φαει η αγωνια... Αγωνιω ομως περισσοτερο για το αν θ'ανοιξει τελικα το "βιβλιο" η δε θ'ανοιξει... Eμενα με εχει φαει η αγωνια για το πιο θα ειναι το επομενο ποστ του synthakia.... ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Μενέλαε καλησπέρα α) Διαφωνώ πλήρως. Ηταν, είναι και θα παραμείνει (καλώς ή κακώς) η βιτρίνα του Eurokitsch. Τα κομμάτια ήταν από πάρα πολύ παλιά, στην πλειοψηφία τους απίστευτες σούπες. Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. β) Στην πλειοψηφία ανήκει (και πάλι) η Ελληνική συμμετοχή. Ατολμες σαχλίτσες και πάλι. γ) Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά η καλή φωνή δεν κάνει και το τραγούδι καλό. Βλέπε Φραγκούλης. Πολύ καλή φωνή. Οποιος τον αντέχει, μαγκιά του. δ) Πιστεύω στις συμμετοχές στην γλώσσα του καθενός. Και ναί, θα ήθελα να υπάρχουν λαϊκές επιρροές. Ευρωπαική Folk δεν είναι μόνο οι Κέλτικες αντε-να-μην-πω. Τα Βαλκάνια έχουν μεγάλη παρακατθήκη σε αυτό. Ας πάνε στα Womad θα μου πείτε. Πάσο. Θα ήθελα όμως και πιο τολμηρές συμμετοχές. Σαν του Βελγίου, της Κροατίας, της Ιρλανδίας, της Βοσνιας Ερζεγοβίνης (αυτοί δεν ήταν με την μπουγάδα). Δεν είναι απαραίτητα καλά τραγούδια αλλά είναι statements. Ειτε πολιτιστικής απόκκλισης είτε αποδόμησης. Και σε αυτό πιστεύω πρέπει να πρωτοπορεί η Ευρώπη από το να μπουτοστηθοχαζοχαρουμενιαζόμαστε σαν αμερικάνικο ριάλιτι β' διαλογής . Ο καθείς με τα γούστα του. α. Ναι, εννοείται :) Απλώς για 3-4 χρόνια υπήρχαν και 4-5 καλά κομμάτια. Φέτος δεν άκουσα τίποτα καλό :) β. Ναι εντελώς, απλά είναι πιο καλογραμμένο από τα υπόλοιπα, που πραγματικά μου φαίνεται σαν να είπαν "οκ, ας γράψουμε ένα κομμάτι σε 7 λεπτά" ;D γ. Καλά, εννοείται, αυτό λέω κι εγώ. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μη λέμε ότι οι ΦΩΝΕΣ είναι χάλια, επειδή είναι χάλια τα τραγούδια. δ. Μπα, δε συμφωνώ, αν το κομμάτι είναι μπούρδα τι να το κάνεις; Καλύτερα ένα καλό mainstram pop κομμάτι, παρά ένα και καλά παραδοσιακό κακό κομμάτι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Κι όμως....Κάποτε είχε κερδίσει αυτό!............1995... http://www.youtube.com/watch?v=dfJA3wvcxC8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Η 34άχρονη Σουηδέζα πάντως ή πρέπει να ζούσε κάποια στιγμή στο Τσέρνομπιλ ή εκτέθηκε σε ανέμους 25 μποφώρ :D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 ΑΝ πάρουμε κάτι σε 8η θέση ΟΥΤΕ στον παπά να μην το πούμε. Και εγώ για 7η έχω πει. ;) Άσχετο άλλα ξέρει κανείς πόσα λεφτά θα κοστίσει στην ΕΡΤ όλο αυτό? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση