gangster Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 To τραγούδι της Ρωσίας είναι κλεμμένο. Η αρχή του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με κάποιο άλλο τραγούδι που δεν μου ρχεται. θα μου ρθει.... που θα παει? Αυτό έχω γράψει και γω πιο πάνω. Όταν σου ρθει, ενημέρωσε σε παρακαλώ, θα σκάσω. ;D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Αυτό έχω γράψει και γω πιο πάνω. Όταν σου ρθει, ενημέρωσε σε παρακαλώ, θα σκάσω. ;D Μου ρθε! (θα έσκαγα κ εγώ και το ξεζούμισα και το θυμήθηκα) H μελωδία της εισαγωγής είναι σχεδόν ίδια. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έκλεψε η Ρωσία απο το Φοίβο, πάντως και τα δύο μου θυμίζουν κάτι άλλο! ;D ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Ίσως σας θυμίζει λίγο αυτό... http://www.youtube.com/watch?v=0hNIkTrzzhE ..Αν και δεν έχει τόσο σημασία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Μπράβο ρε longshadow! Αυτό σκεφτόμουνα όταν πρωτάκουσα το κομμάτι του φοίβου!!!! Κ η πλάκα είναι ότι θυμόμουνα και να το παζω στο πιάνο, αλλα δεν θυμόμουνα ποιό είναι. (η κλεψιά της κλεψιάς ώ κλεψιά γίνεται....) Θεός η μακριά σκιά. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Το Original. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Κι εγώ το original ήθελα να ποστάρω αλλά είδα ότι η μελωδία της φωνής των mr big θυμίζει περισσότερο το επίμαχο τραγούδι... ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Της Ισπανίας το κομματάκι ήταν και γαμώ!!! 8) Μου θύμισε λίγο gazolina και manu chao.. Από κει και πέρα, ωραία ήταν της Ουκρανίας (αχχχχχχχχ....), της Γαλλίας και πολύ γαμάτο του Αζερμαιντζάν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Της Ισπανίας το κομματάκι ήταν και γαμώ!!! 8) Μου θύμισε λίγο gazolina και manu chao.. Από κει και πέρα, ωραία ήταν της Ουκρανίας (αχχχχχχχχ....), της Γαλλίας και πολύ γαμάτο του Αζερμαιντζάν!! Πολύ σεξ φέτος στη eurovision έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση