Horrified Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει κανα μοντελο ακουστικης που να εχει παρομοιο vintage να το πω... τεσπα βαθη και καπως διαφορετικο ηχοχρωμα οπως πχ των Martin δεν με ενδιαφερει η φαση συγχορδιες για χαζα τραγουδια αλλα κατι σε στιλ Opeth με πιανετε? (επισης plz γραψτε μου και κανα φτηνο μοντελο.! ) pla mpla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 Horrified νομίζω ότι επαναλαμβάνεσαι... :? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Horrified Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 αφου συνεχεια με παραπεμπετε αλλου... τεσπα μπορειτε να μου πειτε ενα δυο μοντελα να παω να τα ακουσω... pla mpla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2005 Horrified κάνε μια ακρόαση και στις stanford d20p αξίζει τον κόπο τις έχει ο Koυρμπής στην Ιπποκράτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση