Προς το περιεχόμενο

Ποιο αναλογικό delay???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

...

...ο ερωτών τελικά αποφάσισε να πάρει... ψηφιακό.

...

...

Χώρια που τελικά αυτό στο οποίο κατέληξες ΔΕΝ είναι αναλογικό  ;D

...

Βρε σεις... :) μην του τη χαλάτε του ανθρώπου. Τόσα λεφτά έδωσε για το analog warmth.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

πολυ καλο delay, ενας φιλος το αγορασε πριν λιγο καιρο απο το proguitarshop. του βγηκε 270 ευρω συνολικα, ηρθε σε οκτω μερες

http://www.proguitarshop.com/product.php?ProductID=114&CategoryID=18

Ώπα παιδια, όχι άλλο κράξιμο!

Δεν το αγόρασα ακόμα! Είπα ότι σε αυτό κατέληξα, που σημαίνει ότι έχω την πρόθεσγ να το πάρω  ;)

Το ξέρω ότι ζήτησα αναλογικό, αλλά μου έκατσε στο αυτί το t-rex!

Όντως εσωτερικά είναι ίδιο με το tc electronics?

Επίσης αν κάποιος έχει κάποιο σχόλιο που να αντιπροσωπεύει την "άλλη μεριά", περιμένω να το ακούσω!

Jizzzzzzzzzzzzzzzz da pit!

να ρωτησω κ εγω κατι με αφορμη ενα ποστ του bloody_sunday(με χτυπησες στο αδυνατο μου σημειο με αυτα τα echotape....)

επειδη θελω πολυ να αποκτησω κατι τετοιο(echo tape δλδς) αλλα οχι αναγκη παλιο αλλα σε τετοια φαση να ειναι

εχετε να προτεινετε κατι?

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Ναι, για πείτε.

Ξέρω πως ζητάς analog delay, αλλά αν τελικά δεν πάρεις analog και πας για digital, σου συστήνω ανεπιφύλακτα το space echo.... άριστα ρυθμιζόμενο, με expression pedal που κάνει πολλά, tap delay που δεν είναι ουτε πολύ σκληρο ούτε πολύ μαλακό στο πατημα (και διευκολύνει να πετύχεις τον χρόνο που θέλεις) και κυρίως ΚΑΤΩ απο 200 ευρώ.............! + ωραίο reverb-ακι......! + ωραιότατο twist effect........!

Στα πλην - το μόνο - που ενώ είναι digital και κάνει και καφέ  :D δεν σώζει ούτε ένα ρημαδο-preset!!!!!!!!

Για το Boss μιλάμε; Αναλύστε.

www.myspace.com/nechayevschina

Ναι Stam, για το Boss. Είναι πράγματι πολύ καλό. Θα παρέθετα κάποιο βιντεάκι από το YouTube αλλά έχουν άθλιο ήχο, οπότε ψάξτο και άκουσέ το ο ίδιος.

να ρωτησω κ εγω κατι με αφορμη ενα ποστ του bloody_sunday(με χτυπησες στο αδυνατο μου σημειο με αυτα τα echotape....)

επειδη θελω πολυ να αποκτησω κατι τετοιο(echo tape δλδς) αλλα οχι αναγκη παλιο αλλα σε τετοια φαση να ειναι

εχετε να προτεινετε κατι?

Δύσκολα τα πράγματα... δεν θέλω να σου προτείνω παλιά tape echos από Ebay γιατί έχουν υποστεί καταπόνηση οι μηχανισμοί από τα πολλά χρόνια και επίσης, oι ταινίες είναι δύσκολο να βρεθούν (μετά από ορισμένο καιρό θέλουν άλλαγμα). Δυο είναι οι λύσεις που ξέρω, εκ των οποίων εγγυούμαι προσωπικά για την πρώτη:

(1) Fulltone Tape Echo (http://www.fulltone.com/stpframe.html). Πολλά τα λεφτά Άρη, αλλά σκέτη ανατριχίλα όταν το ακούς. Επίσης, ο Fuller δίνει ανταλλακτικές ταινίες ο ίδιος στους κατόχους, και επίσης δεν δίνει σε μη κατόχους γιατί δεν έχει τεράστια αποθέματα και τα θέλει για το customer service του.

(2) Ηiwatt Custom Tape Echo (http://www.hiwatt.com/data/HiwattFX.html). Δεν το έχω ακούσει, δεν γνωρίζω πολλά για αυτό. To Fulltone χρησιμοποιεί και λυχνίες που "γεμίζουν" υπέροχα τον ήχο του, αυτό όχι.

... το καλύτερο delay που έχω ακούσει ποτέ είναι αυτό (ψηφιακό αλλά με λυχνία σε υψηλά βολτάζ σε Class A για preamping και buffering):

SIBEchodriveBig.jpg

To καλύτερο δεν σας το'πα: αυτό έχει κυκλοφορήσει και σε analog έκδοση, η οποία είναι μπλε χρώματος και βεβαίως έχει πάλι λάμπα σε Class A υψηλού βολτάζ - είναι ιδιαίτερα δυσεύρετο σαν πετάλι, αλλά τα έχω συγκρίνει δίπλα - δίπλα και το... κόκκινο (ψηφιακό) μου άρεσε περισσότερο! Kαι βέβαια κερδίζει την ψήφο μου. Ίσως γιατί λόγω λάμπας ο ήχος είναι ήδη πολύ γλυκός και με ελαφρύ κορεσμό στα μεσαία, επομένως δεν χρειάζεσαι να πάρεις full analog κυκλώματα - είναι και ήδη κάπως "θαμπά" αυτά και το κάνουν πιο μουντό.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Παντως εχε υποψιν σου οτι αγοραζοντας το TC ή το TREX θα πρεπει να χρησιμοποιησεις εναν ΑΚΟΜΑ μετασχηματιστη (τα πεταλια ειναι 12βολτα) μια και δεν οδηγουνται απο τα γνωστα συστηματα τροφοδοσιας (one spot,goodlyke,voodoo labs etc)

αυτο για εμενα οταν ημουν...παιδι και επαιζα με πεταλακια ηταν αυτοματα deal breaker.... 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παντως εχε υποψιν σου οτι αγοραζοντας το TC ή το TREX θα πρεπει να χρησιμοποιησεις εναν ΑΚΟΜΑ μετασχηματιστη (τα πεταλια ειναι 12βολτα) μια και δεν οδηγουνται απο τα γνωστα συστηματα τροφοδοσιας (one spot,goodlyke,voodoo labs etc)

αυτο για εμενα οταν ημουν...παιδι και επαιζα με πεταλακια ηταν αυτοματα deal breaker.... 

Πολύ σωστά το έθεσες!

Το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι πριν προβώ σε αγορά οποιουδήποτε πεταλιού....

..there's too much panic in this town...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου