lakis1975 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Ωραιοοοοοοοοοος. Ετσι ξεκινησε και ο Steven Willson μονος του και μετα γινανε οι porcupine tree και τα σπασανε ολα :-)))))) τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Όλα στο σπίτι είναι ηχογραφημένα! Να'στε καλά παιδιά... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Κι εμένα μου άρεσε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Σε τέτοιο επίπεδο έρχεται και ο Yameth και σχολιάζει... είναι ένα είδος διάκρισης!!! ;D :) Δεν θα του ξεφύγει πιστεύω... αλήθεια, πώς το εννοείς ότι ηχογραφήθηκαν όλα στο σπίτι; Tα ντραμς ας πούμε είναι προγραμματισμένα ή λάιβ; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Συνθετικά πολύ καλό...Εκτελεστικά άψογο... 8) Δεν μου άρεσε όμως το σκίσιμο όταν μπαίνει το distortion και στο φινάλε μετά το ρίξιμο..( Δεν μιλάω παιχτικά αλλά ηχοληπτικά) Το βρίσκω υπερβολικό....το κομμάτι δεν παίρνει την παραμικρή αναπνοή...δυναμικές δεν υπάρχουν καθόλου... Είναι ανάγκη να είναι τόσο δυνατό??....Πιστεύω πως θα ήταν πιο groovy αν το volume meter δεν ήταν κολλημένο μονίμως στο μηδέν... Πέρα απο αυτά τα κουραστικά για τα αυτιά μου σημεία πιστεύω πως είναι πολύ προσεγμένη δουλειά... ;) ( Και ωραία παιξίματα στις κιθάρες επίσης...).. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 ... Δεν μου άρεσε όμως το σκίσιμο όταν μπαίνει το distortion και στο φινάλε μετά το ρίξιμο..( Δεν μιλάω παιχτικά αλλά ηχοληπτικά) ... Εμένα μου άρεσε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα έπιασα την μπάρα του player και την πήγα λίγο πίσω να το ξανακούσω. :) Νομίζω ότι χρειάζεται.... πως να το πω.... σε ξεπληρώνει για το trivial (εσκεμένα όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια) σολάκι που ποηγείται. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Οτι καλύτερο εχω ακούσει εδω μεσα τον τελευταίο χρόνο (και βάλε) , και σίγουρα το track του μήνα για μένα !! Μπραβο ! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris_crazy Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Μπράβο φίλε, πολύ καλό συνθετικά και ηχοληπτικά. Παρεπιπτόντως πήγα στη σελίδα σου στο myspace και ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα. Αν επιτρέπεται τι εξοπλισμό έχεις χρησιμοποιήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Να μην παρεξηγηθώ!!Πέρα απο την μικρή μου ηχητική ένσταση εννοείται πως συμφωνώ με silot... ;) (Χαρίλαε το μέρος που πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι λίγο λιγότερο loud δεν είναι τόσο το final solo όσο το σημείο όπου υπάρχουν τα γυναικεία vocals...(πρίν το "ρίξιμο")...).. Περί ήχου βέβαια...όσα αυτιά τόσες και γνώμες!... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 μπραβο!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση