thecrypt13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Να προσθέσω και κάτι άλλο... Το Just Another Story (στο σημείο της αλλαγής που μπαίνουν τα γυναικεία φωνητικά, ξαναλέω ότι είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ) μου θυμίζει έντονα... MARS VOLTA!!! ΑΠΛΩΣ ΑΨΟΓΟ (το ξανακούω τώρα...) Πώς θα γίνει να το κατεβάσω ρε φίλε; (μέχρι να βγάλεις cd) :) :) Δεν έχω λογαριασμό στο myspace... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 (BE πολλοί)Θα επιμείνω όμως ότι μου θυμίζει το στύλ στα αντίστοιχα περάσματα που κάνουν κομμάτια σαν το "people passing by" και το "!", το οποίο φυσικά είναι κοπλιμέντο. Το harvest μου ρθε κατευθείαν στο μυαλό και όσων αφορά τους green carnation, (δεν είναι καμία ιδιαίτερη μπάντα για τα αυτιά μου τουλάχιστον, αλλά το ακουστικό που έβγαλαν είναι πολύ όμορφος δίσκος, Acoustic Verses λέγεται)μου έφερε η φωνή σου σε αυτό το κομμάτι, στον τραγουδιστή τους(βλέπε βίντεο παρακάτω). Απο κεί και πέρα, άσε τα χαμόγελα και δίνε μουσική στο λαό :P :P :P Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 σούπερ το κομμάτι! ανασταίνω το θέμα για να το ξαναανεβάσεις εδώ σε καλή ποιότητα.. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλά στα χω πει είμαι fan to the bone. ανασταίνω το θέμα για να το ξαναανεβάσεις εδώ σε καλή ποιότητα.. Έχω χάσει επεισόδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Πανεμορφα ολα τα κομματια... Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 σούπερ το κομμάτι! ανασταίνω το θέμα για να το ξαναανεβάσεις εδώ σε καλή ποιότητα.. thanks WrTsXxx! http://www.megaupload.com/?d=UV925P3A εδώ είναι όλο το cd.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση