elavd Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Σας αφιερώνω μια μπλουζιά έτσι για το καλό ;) Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα λίγο τυχερός γιατί: αρχικά δεν τον είχαν ετοιμοπαράδοτο στον Thomann οπότε από την αρχή ήξερα ότι θα αργούσε επιπλέον 2 εβδομάδες μέχρι να μου τον στείλουν. Όταν η παραγγελία έφυγε από αυτούς, έμαθα (από τον Γιώργο) ότι τον ενισχυτή τον είχαν στείλει ξεχωριστά από την υπόλοιπη παραγγελία και κατά λάθος στάλθηκε στην Γερμανία αντί για την Ελλάδα... Για να διορθώσουν το λάθος τους λοιπόν και να μην έχω έξτρα καθυστέρηση στην παραλαβή, μου τον έστειλαν με UPS (με tracking number για να ξέρω ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται) χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα 2 δέματα μου ήρθαν με 2 μέρες διαφορά μεταξύ τους!!! :D:D:D Ευχαριστώ και πάλι τον Superfunk που με προέτρεψε να τον αγοράσω :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Για να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας ιδού 2 photos (χάλια ποιότητα γιατί είναι τραβηγμένες με κινητό) από το νέο μου απόκτημα καθώς και το Volume Βοx που έφτιαξα για να "δαμάσω" τα Watts... :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Ε,ρε καινουργιο κοσκινάκι μου!!! :lol: :lol: Με γιες! :wink: Btw τα Graph Tech saddles μια χαρα της πάνε!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Elavd οι εικόνες δεν φαίνονται.... Υ.Γ. Όταν θα βρείς επιτέλους αυτόν τον πληκτρά, πάμε μπουζούκια? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Ρε γαμώτο... ήταν να τον πάρω και εγώ στις αρχές του Ιούνη αλλά θα το αναβάλλω :x για κανα μήνα ακόμη... ανέβασε καμια φωτο της προκοπής να δούμε ρε συ elavd.... 8) τυχεράκια.. :wink: τι στο καλό είναι το volume box? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 To volume box είναι ένα ποντεσιόμετρο το οποίο παρεμβάλεις στην λούπα του ενισχυτή και έτσι μπορείς να τσιτώσεις την προενίσχυση και να χαμηλώσεις την ένταση του τελικού ήχου.Πολλοί λένε πως δεν κάνει δουλειά αλλά μπορεί να μας το πεί ο elavd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2005 Θα βγάλω καλύτερες φωτογραφίες σήμερα και θα σας τις δείξω ;) Superfunk: Εξακολουθούν να μη μου αρέσουν εμφανισιακά τα Graph Tech στην κιθάρα, αλλά συμβιβάζομαι γιατί με βόλεψαν απίστευτα... Έπαψα να σπάω χορδές! fleamail: Δε μπορώ με τίποτα να βρω πληκτρά ρε γμτ... :evil: :evil: Πολύ σπάσιμο... ikon: Σου τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Όσον αφορά το Volume Βox, με απλά λόγια, είναι ένα χαζό κυκλωματάκι (2 εισόδους έχει και ένα ποτενσιόμετρο) για να μπορείς να έχεις καλύτερη "μικρορύθμιση" στις χαμηλές εντάσεις του ενισχυτή γιατί είναι ΠΟΛΥ δυνατός και μόλις πας να κουνήσεις το Volume ανεβάζει την ένταση απότομα με συνέπεια να μη μπορείς να τον ευχαριστηθείς στο σπίτι (εκτός αν μένεις σε κανά βουνό ή σε πλήρως ηχομονωμένο σπίτι, ή έχεις κουφούς γείτονες) :D:D Eίναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το φτιάξεις και κάνει όντως δουλειά!!! Χωρίς αυτό δε μπορούσα να παίξω σπίτι άνετα... Για περισσότερες λεπτομέρειες κοίτα εδώ καθώς και εδώ ΠΟΛΛΕΣ χρήσιμες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο ενισχυτή υπάρχουν σε αυτό το site www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Όσον αφορά το Volume Βox' date=' με απλά λόγια, είναι ένα χαζό κυκλωματάκι (2 εισόδους έχει και ένα ποτενσιόμετρο) για να μπορείς να έχεις καλύτερη "μικρορύθμιση" στις χαμηλές εντάσεις του ενισχυτή γιατί είναι ΠΟΛΥ δυνατός και μόλις πας να κουνήσεις το Volume ανεβάζει την ένταση απότομα με συνέπεια να μη μπορείς να τον ευχαριστηθείς στο σπίτι (εκτός αν μένεις σε κανά βουνό ή σε πλήρως ηχομονωμένο σπίτι, ή έχεις κουφούς γείτονες) :D:DEίναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το φτιάξεις και κάνει όντως δουλειά!!! Χωρίς αυτό δε μπορούσα να παίξω σπίτι άνετα...[/quote'] elavd επειδή είμαι καθυστερημένος και δεν υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω μόνος μου μήπως ξέρεις απο που μπορώ να παραγγείλω 2 απο αυτά τα ωραία κουτάκια..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Εννοείς να τα βρείς έτοιμα? Δεν γνωρίζω κάτι πέραν του παραπάνω link που έγραψα. Πάντως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εύκολο να το φτιάξεις, πίστεψέ με! Εν ανάγκη, βρες ένα φίλο που ξέρει να χειρίζεται κολλητήρι, ή τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου και θα στο φτιάξει στο άψε-σβύσε με μηδενικό κόστος! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Λες ε?... ξέρω έναν που φτιάχνει ραδιόφωνα/τηλεοράσεις... θα διαβάσω τα links σου για να του πω ακριβώς τι θέλω... αμέσως εγώ την εύκολη λύση..... :? θενκς! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση