Προς το περιεχόμενο

Ωραίο θεμα στις πανελλήνιες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

...

Nομιζω οτι η εκθεση ειναι η τελικη αποδειξη οτι εχεις πια μαθει να γραφεις ακριβως αυτα που σου λενε, οταν σου λενε, στο χρονο που σου λενε, με τον τροπο που θελουν να τα ακουσουν και κυριοτερα να ξερεις και απο μονος σου τι θελουν να ακουσουν.

...

Αυτό μη σας φαίνεται καθόλου ασήμαντο.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οι πανελληνιες βασικα ειναι μια στανταρ υλη στην οποια γραφεις.. απο'κει και περα εχεις ολο το χρονο να ψαχτεις και να σκεφτεις και να υιοθετησεις ο,τι αποψεις γουσταρεις..

Nομιζω οτι η εκθεση ειναι η τελικη αποδειξη οτι εχεις πια μαθει να γραφεις ακριβως αυτα που σου λενε, οταν σου λενε, στο χρονο που σου λενε, με τον τροπο που θελουν να τα ακουσουν και κυριοτερα να ξερεις και απο μονος σου τι θελουν να ακουσουν.

Νομιζω κ εγώ οτι κάπως έτσι είναι..

βέβαια βοηθάει και στην βαθμολόγηση..

Γιατί ας υποθέσουμε οτι εσύ είσαι εξεταστής, και το θέμα που διορθώνεις είναι η παράδοση. Αν κάποιος σου γράψει οτι η παράδοση είναι μια μ@λακία (με επιχειρήματα δικά του έστω) και ένας άλλος οτι κακώς απομακρύνονται οι νέοι απο την παράδοση, και ένας τρίτος σου γράψει ένα ποίημα συμβολικο για την παράδοση, που θα μιλάει για έναν vintage ενισχυτή τον οποιο θα συμβολίζει με την παράδοση.... αντε να διορθώσεις μετά..  ;D

Αν θες βέβαια την γνώμη μου, πανηγυράκι είναι οι πανελλήνιες.. τουλάχιστον όμως, είναι απο τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ πράγματα στην χώρα μας που υπάρχουν κάποια πραγματικά κριτήρια αξιολόγησης, αλλιώς θα εμπαινες στο πανεπιστήμιο.. με βαση το τι ψήφισες.. και τα γερά βύσματα θα εμπαιναν αθήνα, τα μικρά επαρχία κοκ  :P

αλλιώς και εγώ θα θεωρούσα σωστή την αποδέσμευση του σχολείου απο το πανεπιστήμιο, την κατάργηση των πανελλαδικών και θα θεωρούσα καλυτερο το καθε πανεπιστήμιο να αποφασίζει αυτό για τα κριτήρια των μελλοντικών φοιτητων του.. αλλά επειδή ζούμε στην ελλάδα... δεν ξέρω..  :-[

Εξεταζουν τυποποιημενα μικρομέγαλα ρομποτακια σε politically correct ζητηματα

:o Σε 8 λεξεις τα χωρεσες ολα ρε θηριο. Ζητω αδεια χρησης σε μελλοντικες συζητησεις με αναφορα φυσικα στον εμπνευστη.  :P

5€/αποφθεγμα (berserk)

ή (ff) ανταλλαζω με αυτο που ειχες πει σε ενα κλιπ σου:

Tip: Αν το ακούσετε 1000 φορές αρχίζει και ομορφαίνει  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου