DrRhythm Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Το κομμάτι δεν υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Και όμως υπάρχει, και προκαλεί. Θα έπρεπε να ντρέπονται, Όλοι τους. Αίσχος, αποχωρώ από το σπίτι του νοιζ. Αλλά θέλω τις μπανάνες μου πίσω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Λες εκείνον τον λαό που για οποιοδήποτε πορεία του (από τα εξωτερικά, ως τα εργασιακά και εκπαιδευτικά ζητήματά του) σκάει έξω από τη γνωστή πρεσβεία; Δε σε καταλαβαίνω τι εννοείς ??? Έλα μωρέ και εσύ. ::) Για να ανάψουν ένα κεράκι περνάνε οι άνθρωποι. Και μετά να προσευχηθούν στην μόνη άφταιγη, άπραγη, ήσυχη και καθαρή χώρα. Την Αμερική. Ποιος σου μίλησε για πορείες; Καλά δεν τα λέω ρε superfunk? ;) :D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Εγώ πάντως εννοούσα τους εβραίους ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Και όμως υπάρχει, και προκαλεί. Θα έπρεπε να ντρέπονται, Όλοι τους. Αίσχος, αποχωρώ από το σπίτι του νοιζ. Αλλά θέλω τις μπανάνες μου πίσω. Μη γίνεσαι γελοίος: αν θες να αποχωρήσεις πρέπει να ανοίξεις ένα thread που να μας αναλύεις τους λόγους σε 20,000 λέξεις αλλιώς δεν έχεις να πας πουθενά! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Οκ, δεν αποχωρώ τελικά, επειδή α) βαριέμαι να σας γράφω ( αν θες να αποχωρήσεις πρέπει να ανοίξεις ένα thread που να μας αναλύεις τους λόγους σε 20,000 λέξεις ) και β) δεν πήρα πίσω τα φρούτα. Άσε που έχω και αγωνία για την πορεία μερικών κατεστραμμένων θεματων δω μέσα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Μπα όχι πολωνέζες. Εμενα παλι μου τη σπανε οι μπολονεζες. Ειμαι φαν της καρμποναρας. ;D Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Το καλύτερο πάντως, για να επιστρέψουμε και στο θέμα, είναι οι μπολονέζες πάνω σε Πολωνέζες, αν και οι προτιμήσεις μου τελευταία στρέφονται σε Βαυαρέζες που σερβίρουν μπύρα και κέφι, κέφι, κέφι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Σου'χει τύχει να είσαι σε εστιατόριο και σε ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι να κάθονται 4-5 ξανθές Γερμανιδούλες, ΟΛΕΣ κλώνοι της Κλώντια Σίφερ (ειλικρινά δεν κάνω πλάκα!); Για μια στιγμή νόμισα ότι ονειρεύομαι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Όχι, αλλά ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία, από αυτές που θα έπρεπε να έχει ο κάθε σωστός άνδρας τουλάχιστον μια φορά προτού αφήσει τον μάταιον ετούτον κόσμον. Γενικά, η Γερμανία είναι η καλύτερη χώρα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση