prog13 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Εμεις εδω στην Ελλαδα ειμαστε λιγο πισω ακομα. Φανταστειτε οτι ειναι απο τα προκριματικα της Κυπρου για το διαγωνισμο του 1991!!!! Το κομματι(μαργαριταρι)λεγεται:Εν η μανα μου που φταιει!!!!! ''Μια κυπριοπουλα με δυο ματια laser'' Απιστευτο!!!!!!!!!! Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Ρε φίλε! πολύ καλό!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Δεν καταλαβαίνω τι λέει αλλά οι χορεύτριες είναι πολύ αφασία!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Η απόδειξη ότι δεν είναι κάκος ο Χατζηγιάννης. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 < σχόλιο που αποσύρθηκε > Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 < σχόλιο που αποσύρθηκε > ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΣΤ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 @Wow!: Αν η άποψη που διαβάσαμε σε εκφράζει ακόμα, κακό του κεφαλιού σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 -Οσο αστειο και αν ειναι εχουμε και εμεις παρομοια video. -eye λαθος! ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 εμεις κ αν εχουμε τετοια βιντεο...καθε μερα κ διαφορετικο.ο Wow! λογικα εκανε πλακα... fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 @Wow!: Αν η άποψη που διαβάσαμε σε εκφράζει ακόμα, κακό του κεφαλιού σου! Τι εννοείς φίλε; Με απειλείς; Δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη για τους Κύπριους ή οποιονδήποτε άλλο λαό θέλω; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 ο Wow! λογικα εκανε πλακα... Όχι λογικά, 100% σίγουρο είναι ότι έκανε πλάκα. Αλλά όταν κάποιος άλλος κάνει τέτοιου είδους πλάκα, αντιμετωπίζεται με μία σχετική ξινίλα ή/και υπερβολικό καθωσπρεπισμό από κάποιους mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση