kultura Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Λοιπόν, μετά από πάααααρα πολύ καιρό, αποφάσισα να αλλάξω αυτές τις αναθεματισμένες λάμπες του ashdown μου. Με μια ματιά που έριξα στου Θωμά, είδα ότι οι groove tubes έχουν σχεδόν τριπλάσια τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες... Έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην ποιότητα; ??? Επίσης, αν έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για το τί λυχνίες να βάλω, πείτε μου (Ψάχνω για τελικές, και φοράει EL84)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Στον koch μου έχω EL 84 της JJ. Δοκίμασέ τις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Μπορείς να μου περιγράψεις τι διαφορά έχει ο ήχος, ή πρέπει να τις ακούσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Sovtec. Αυτοί ξέρουν. ;) Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Ελησμόνησα να αναφέρω ότι αυτές φοράει τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 λολ ;D Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 JJ ΧΑΛΑΡΑ ;D Πιο ισοροπημένος, γεμάτος ήχος, στα γκάζια του πλέον μου αρέσεi ο ενισχυτής μου (Laney LC30) και πολύ καλύτερο note definition από πριν. Θα δεις μεγάλη διαφορά πιστεύω. ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 ΟΚ, μάλλον πάω για τις JJ, αλλά δεν βρήκα απάντηση για την διαφορά των groove tubes από τις υπόλοιπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Ολες οι λυχνιες πανω κατω στα 3-4 εργοστασια του πρωην ανατολικου μπλοκ ..φτιανονται.. ;D και στη Κινα. Απλα οι εταιρειες κανουν διαλογη και κοτσαρουν τη φιρμα τους. Οι GT γενικα πουλαει λιγο παραπανω μουρη αλλα δεν ειναι και τιποτα το τρομερο σε σχεση με τις αλλες. Απο καινουργιες λυχνιες ΧΑΛΑΡΑ JJ ,ειναι προσεγμενες και ο τυπος που τις...φτιανει...μαμω τα παιδια. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Thanks! Έφυγα! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση