plusyear Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Εχω σκαλωσει με αυτο που κανει στο κομματι time is running out στο 1:37-1:38 (στο βιντεο που παραθετω) Ξερει κανεις πως το κανει αυτο? [flash=200,200] Υ.Γ δεν το ανοιξα στην κατηγορια video γιατι ειναι καθαρα κιθαριστικη απορια -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνει artificial αρμονικές. Αλλιώς να έχει καμμιά πεταλιέρα που κάνει τα πάντα και να έχει και τετοιο ήχο. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω τι κάνει, αλλά εγώ θα το έκανα σέρνοντας την πένα πάνω στη χορδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 βασικα κολλησα οταν το ειδα να το κανει στο dvd που εχω απο muse... βαζει το δεξι χερι καπου κοντα στo nut αλλα χανω την μπαλα μετα ;D σιγουρα παντως δεν ειναι pick scrape -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 [flash=200,200] προσπαθει να το κανει κ αυτος εδω στο 1:51 καταλαβαινει κανεις τι κανει?? -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2008 παιζει μια πενια στις καντινι πανω απο το nut. :) Δες ιντρο στο 0:35,αλλα σκεψου το με fuzz-factory ή οτι αλλο διεστραμμενο χρησιμοποιει ο bellamy. http://www.youtube.com/watch?v=nYBS-wdLgXI https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dg* Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2008 παιζει μια πενια στις καντινι πανω απο το nut. :) ακριβώς...!!!!!πολλοί χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους 'ήχους'...(πχ ο cobain στην εισαγωγή του 'you know you're right' ) ...Saw my reflection and cried... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2008 παλιό κόλπο! παίζεις απότομα τις χορδές του headstock και συντονίζονται οι κανονικές.. θέλει σίγουρα αρκετό gain ή μέτριο gain σε μεγάλες εντάσεις.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση