kotipelto Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 καλημερα σε ολους ,θα ηθελα να σχολιασω τα οσα ειδα στην εκθεση ....μαλλον δεν εχω να πω απολυτος τιποτα το απολυτο μηδεν περα απο τα group που τα παιδια ηθελαν να προβαλουν την μουσικη τους το χαος ενα τιποτα ,εκθεση μουσικης σου λεει και δεν ειχε τιποτα το αστειο περι μουσικων παραγωγων manager κτλ που τα ειδαν καθε group επαιζε με κοινο 10 Aτομων οπως καταλαβατε ενα αδειο κτηριο δηλαδη που δεν ειχε τιποτα απολυτως ενω το αντιστοιχο κτηριο μια εβδομαδα πριν ηταν ασφυκτικα γεματο στην γνωστη εκθεση που εγινε με αλλο περιεχομενο ...τελικα ποσο αγαπαμε την μουσικη ;;;μουσικη στην ελλαδα ειναι μονο χατζηγιαννης η αυτη η υπερμπαντα με τα τελεια σολο οι ονειραμα ;;α ρε ελλαδαρα αθανατη μονο για μπουζουκια εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Η πραγματικότητα για τις κλαδικές εκθέσεις (γενικώς) και εκείνες που σχετίζονται με τη μουσική και την τεχνολογία της (ειδικώς) ας αναζητηθεί σε σχετικά πρόσφατο, μακροσκελές και βαρυσήμαντο ποστ μου (Ηλία, βρες' το σε παρακαλώ και βάλε το σύνδεσμο να το δουν τα παιδιά). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 fleamail με κάλυψες απόλυτα...βεβαίως συμφωνώ και με τους υπόλοιπους. >:( :(κρίμα... προς admin: περιμένουμε εδώ τις φώτος απο το περίπτερό μας! 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Ηλία, βρες' το σε παρακαλώ και βάλε το σύνδεσμο να το δουν τα παιδιά http://www.noiz.gr/index.php?topic=158105.msg216916#msg216916 ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Κάτσε να γίνω για λίγο χαλίφης στη θέση του χαλίφη... :D http://www.noiz.gr/index.php?topic=157204.msg208880#msg208880 Αν και η παντοκρατορία του Ηλία στο searching δεν επιδέχεται αντικαταστάτη... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 οπως καταλαβατε ενα αδειο κτηριο δηλαδη που δεν ειχε τιποτα απολυτως ενω το αντιστοιχο κτηριο μια εβδομαδα πριν ηταν ασφυκτικα γεματο στην γνωστη εκθεση που εγινε με αλλο περιεχομενο... Πείτε μου, ποια ήταν αυτή; :-\ Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 οπως καταλαβατε ενα αδειο κτηριο δηλαδη που δεν ειχε τιποτα απολυτως ενω το αντιστοιχο κτηριο μια εβδομαδα πριν ηταν ασφυκτικα γεματο στην γνωστη εκθεση που εγινε με αλλο περιεχομενο... Πείτε μου, ποια ήταν αυτή; :-\ Erotica έγραφε στην αφίσα... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blind Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Βρεθηκα και εγω στην εκθεση. Τα πεταλακια jampedal μου τραβηξανε την προσοχη απο θεμα εμφανισης και εκατσα και δοκιμασα μερικα distortion. Πολυ καλη δουλεια. Λιγος ο κοσμος, οπως ειπανε και οι φιλοι παραπανω προφανως μαλλον της ανεπαρκους διαφημησης (εγω απο το noiz και μονο ενημερωθηκα για την εν λογω εκθεση). Ο ηχος ηταν υπρβολικα δυνατος σου εδινε την αισθηση οτι οι ηχοληπτες βρισκονταν στο Donington και καλυπτουν slayer. Με την καλη παρεα τα ξεχασαμε για λιγο αυτα αν και η αληθεια ειναι οτι σιγουρα χρειαζονται αρκετες βελτιωσεις στο θεμα εκθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blind Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Ιδου και τα jampedals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blind Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2008 Εδω ειναι και μερικες φωτογραφιες απο τις 2 σκηνες. Κριμα που to προγραμμα περιελαμβανε και 2 καραοκε. Βαραει λιγο ασχημα το cd οταν βλεπεις τοσο εξοπλισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση